Aktív témák
-
whitenoise
csendes tag
Volt szerencsém bevállalni egy 1610est, bulk kiszerelés. Szoftver nem volt hozzá, valaki tud egy címet, ahol lehetne letölteni? Én sehogy sem találom.
-
guest
veterán
A Philips cd-író egy nagy szar. 2 ismerősömnek is van és a cd-k 50%-át eébessza és kurva lassú..... ezzel szemben az LG...... nem ront és gyors.. ezért veszek azt :)
-
guest
veterán
Van egy kis progi, az a neve hogy CD-R media identifier. Ezzel meg tudod nézni a hordozóréteget, a gyártót stb. A D-view CD-knél kétfajta gyártó van: Taiyo Yuden és TDK corp. Ez utóbbi sokkal rosszabb... Sokszor még 8-szorosan (!!!) sem tudom megírni őket... A másik eshetőség: állítólag a crackelt Nero minden X. lemezt elront (programozói védelem)... Következtetés: ne vegyél D-view lemezt, a sima TDK ultra sokkal jobb...
Egon -
Wel
csendes tag
Nekem egy ugyanilyen irom van (Philips CDRW-2010) Kb. 4napja van meg, de eddig sok jot nem mondhatok rola, pedig weben is, ujsag tesztben is kituno velemennyel voltak errol az irorol. Az ujsagban irt teszt vegszavat azert beideznem: ''...cserebe egy nagyon stabil mukodesu, kiforrott iroszoftverrel ellatott CD-irot mondhat magaenak a vasarlo, mellyel nem lesz alkalma nyersanyagot pazarolni.'' --> merthogy tobb mediaval is kiprobaltak.
Ehhez kepest az eddig irt 12 CD kozul 7-et nem sikerult megirni ami lassuk be egy ilyen csodamasinatol eleg csunya teljesitmeny. A media minden esetben TDK d-view 80perces max.16x korong volt. Most vagy kifogtam egy sz@r irot, vagy kifogtam egy sz@r TDK szeriat, vagy csak hulye vagyok az irashoz :)
Mar komolyan felek CD-t irni, mert eleg nagy eselye van az ujabb soralatetnek. :D Az azert erdekes, hogy az egyetlen philips cd-met multi-purpose 74perces max. 12x-es korongot ugy megirta 20x-os sebesseggel hogy kozben meg se nyikkant. Tenyleg jol irta, mas meghajtoban is hasznalhato. A tobbi TDK-rol viszont ne is beszeljunk. Masik erdekes tapasztalatom ezzel a Philips iroval (+Nero.5.5), hogy amig a 12x philips CD-t 20x -an engedte irni, a 16x TDK-t csak 12x-en (es meg igy is 100%-ban ! rontott). 8x-an mar tudtam oket irni. (de volt hogy igy is elkacsazott az iras vegi tesztnel)
Van valakinek hasonlo rossz tapasztalata ezekkel a zold Slim-es 80perces TDK-kal? (Nem szeretnem temetni ido elott ezt a szuper kis irot)
Akinek jo tapasztalata van ezzel az iroval, az ajanljon egy jobb mediat pls. Koszi! -
guest
veterán
Mennyiert adnak egy ilyen keszulejket ?
Gergo -
guest
veterán
Tényleg szar a 20*/10*/40*-es Philips író????????
-
guest
veterán
-
Hactor
csendes tag
Különböző CD-ket különböző anyagból készítenek. Nézd meg a CD-k felületének színét akkor láthatod.
Az asztali CD lejátszók nagy biztonsággal csak a jó minőségű CD-ket tudják olvasni. Jó minőségű a CD, ha jó minőségű az anyaga és ami ennél fontosabb jó minőségű az írás. Ezt pedig úgy ellenőrizheted, hogy nagysebességgel majd kissebességgel megírsz egy audio CD-t és beteszed egy lejátszóba. Nyilván a lassabb munka pontosabb is.
A boltban kapható audioCD-ket nem írják, hanem mesterlemezről készítik el.
Minden audio CD-n ugyanolyan a bitek elhelyezkedése. Tehát adatszerkezeti szinten nem különböznek. -
guest
veterán
Lehet ezzel DVD-t irni? Egyaltalan, mi a kulonbseg a kulonbozo CD-k kozott, miert jobb egy audio CD zenere, amikor a sima szamitogepes CD-re is lehet zenet irni?
-
guest
veterán
Lehet ezzel DVD-t irni?
-
guest
veterán
Ezt a CD-írót csakúgy mint az összes jövőben megjelenő DVD+RW szabványú számítógépes DVD-írót a RICOH gyártja.A megállapodás szerint a PHILIPS a szórakoztatóelektronikai részt gyártja,míg a RICOH a PC-s részt.Tehát a most megjelent HP DVD100i is RICOH gyártmány.
-
guest
veterán
-
guest
veterán
Sajnos ezt a tipust már tényleg nem mi gyártjuk!
A Philips valóban kilépett az OS üzletágból.
Az új termékhez már csak a nevüket és saját fejlesztésüket a TBW-t adják.
Megjegyzésként: ha olyan nevek is vásárpltak tölünk mint a Compaq,HP,Gateway,Dell talán mégsem gyártottunk szart!!!!!!! -
guest
veterán
Nekem van egy PCRW 404-esem, illetve csak volt, mert már nem használom. Hát azon kívül, hogy Philips, meg lenyíló arany tálcaelőtétje van, egy kalap szart sem ír. A rohadt szemét válogat a CD-k között. TDK-t egyáltalán nem ír, Philipset meg sokszor akadozva. Szóval nem nagyon bízok a Philips kakáiban. Most Teac van. Az jó.
-
MC100
csendes tag
guest : Ezt már nem itthon gyártják.Ugyanis a cdrw gyártást itthon megszüntették.Mind a 10-15 gyártósort.Ezt a meghajtót(legalábbis az író-olvasó egységet)nem is a philips gyártja,mivel a philips saját fejlesztése már nem bírja a 20* - os írást(a 12*-est se nagyon...)Valami japán cégtől veszik .Max annyi köze van a philipshez,hogy ők szerelik össze,valahol dzsunkában...
-
guest
veterán
Mi volt a teszt-konfig?
-
guest
veterán
Nem tudja valaki, hogy ezt a típust is Magyarországon gyártják-e ?
Aktív témák
ph Igazi nagyágyú, 20/10/40X-es írási, újraírási és olvasási paraméterekkel...
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- ÚJ 2TB Kingston KC3000 M.2 NVMe SSD 7000mb/s
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- Eladó 2db TOSHIBA PC P300 3,5" 3TB SATA HDD 100/100%
- IDE HDD-k eladók
- Western Digital WD Blue 3.5 2TB 7200rpm 256MB SATA3 merevlemez,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- 1TB-os hibátlan merevlemezek,WD Purple,WD Black,Toshiba P300,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest