Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
KoLa
csendes tag
A cikkel kapcsolatban nincs már ragozni való, ismerünk kétféle álláspontot; ki az egyikhez tartozik, ki a másikhoz, és kész. Nem nagy ügy.
Hanem az az utolsó mondatod.
'Szeretnélek megkérni, hogy kicsit nyugodtabban viselkedj, eddig kétszer jöttél ide, mindkét alkalommal "kötözködni".'
Nos, amennyiben előző levelemet te kötözködésnek érezted, akkor úgy hiszem neked kellene inkább megnyugodni, és nem engem nyugtatgatni - ami fölös dolog mellesleg, hisz nyugalmam semmi nem háborgatja.
Igen, kétszer itt voltam, kétszer bátorkodtam ellenvéleményt kifejteni. Na és? Itt nem lehet ilyet? Itt kötözködésnek minősül? Nem trágárkodtam, nem személyeskedtem, szinte irodalmi stílusban előadtam amit gondolok, és kész.
Sokat segítenél, ha elárulnád, hogy a helyi etikett szerint hogyan kellene itt viselkednem - már ha lehet ilyesmiről beszélni, ha épp nem értünk egyet valamiben...
Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Autós topik
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest