- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Egész pontosan az zavar, hogy nem látok ''nem ajánlott'', vagy hasonló jelzést!
Ez engem egy régi újságíró szokásra emlékeztet, ami abban ált, hogy ha valami jó azt leírjuk, ha valami sz@r, akkor meg megpróbáljuk azt leírni, ami esetleg jó benne, a gyenge oldaláról meg semmit, vagy alig írunk. Úgy gondolom megérdemelnénk (olvasók), hogy kerek perec legyen odaírva, ha valami sz@r. -
-
TheVeryGuest
senior tag
Elég nehéz lehet szállítani, úgy látom az alja össze van építve a tetejével. Ettől még a régi slim Compaq Deskpro-k is jobbak, ha vesz az ember egy LCD monitort rájuk.
-
Keitaro
addikt
Az én környezetemben, meg egy Gericomos, hát az is. Ehhez képest hátránya, hogy az notebook alapú, hogy kis helyre beférjen minden, tehát alaplapcserélgetést és bővítőkártyázást el lehet felejteni, de cserébe tényleg csak egy monitor ami nem ilyen vastag mint ez
Azért érdekes próbálkozás ^^ -
dr42
tag
vana kornyezetemben egy portocom lcd-pc, hat az klaszisokkal szebb es jobb, pedig magyarszki gyartmany.
-
zeg
őstag
A dizájn, a felhasznált anyagok, a festés, a belső elrendezés, a kijelző, az alsó gusztustalan műanyag 'rönk', szal' nem találok ebben a gépben semmi újítást, semmi átgondoltságot(és semmi szépséget). Amolyan parasztbarokk stílust idéz számomra ez a fröccsöntött műanyagkupac. Minipécére is rápakolható egy tft monitor, és méretben minimális lesz az eltérés, árban viszont jelentős.
-
dearbear
tag
Ez azert mar inkabb versenybe szallhat az imaccel:
Bővebben: link
Nagyfelbontasu kepeket itt lehet pl talalni rola:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
nap
addikt
Volt egy ideam regen, hogy a szamitogep egyik oldalara felcsavarozok egy tft monitort. (minimalis ganyolas, lanpartira idealis
) Most az egeszet ki lehetne hozni boven 200-bol.
-
xedos
addikt
Hát...
Ha ez alaplappal procival stb lenne ennyi, akkor aztmondom, hogy irodába még elmegy...
De így...
Vannak ennél sokkal szebb LCD-PC megoldások is! -
Csúnya, gagyi, drága. És ezek voltak a jó tulajdonságai. Kicsit durva ezt egy MAC-el összehasonlítani. PC-s vagyok, de a Mac design tetszik. Szal ez ahogy már elöttem többen is írták. ÓÓÓCSKA
[Szerkesztve] -
bzprog
csendes tag
Es mit keres ott a Floppy Drive?
-
M@trixfan
addikt
Engedtessék meg egy South Park idézet a planeáriumos részből : ''bazmeg degagyi !''
[Szerkesztve] -
biker
nagyúr
a legocsmányabb a féloldalas fdd, ami pl rohadtul senkinek se kell, és hopp, már be is fért volna egy rendes ODD, csak egy kicsit gondolkodni kéne
szerintem ez olyan ''Jancsika fabrikálta a sufniban'' kezdetű termék, gyak. romániában lehet hogy meg is venné valaki...
vagy ukrajnában... -
Bagoly
senior tag
Miért nincs szöveges értékelés?
-
Renwick
őstag
-
ciao
senior tag
jól látom hogy csak PCI-os bővítőhely van? akkor nem csak a CLD miatt nem való játékra!
bocs megnéztem megint a képet és van ott negyedik kártyahely is csak sötét a kép
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
olyan igazi, hamisítatlan kínai piacos formája van
-
Alex91
félisten
Az iMac G5-hoz kepest eleg silany kivitel... (Meg a kepen levo regebbi Mac is szebb nala
.)
-
Esmein
nagyúr
Nem tetszik, gagyi
-
Nekem irtó gagyi benyomást kellt.
-
Obi-1
őstag
Nem valami jó a kialakítás, eléggé sufni-tuning hangulatú termék. Slim meghajtót hol lehet kapni, egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Formula-1
- Nintendo Switch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gamer PC! i7-13700k/32gb DDR5/RTX 4080/1tb SSD/Garancia/Beszámítás/
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3070/3080/3090 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest