- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
turho
addikt
MLaca!
Gratula a cikkhez, végülis tényleg jó lett. Egyvalami bántja a szememet /csak nelkem?/: Minden gyári dvd olvasási tesztnél belassulások a meghajtóknál a lemez peremén, ha nem is egyforma mértékben, de ott van mindenhol. Ergo kicsit gázos volt a gyári dvd szerintem. Már a teszt felénél eszembe jutott ez, és be is igazolódott mire végigolvastam. Szóval végig egy gyenge mi9nőségű lemezzel szenvedtetek ennél a tesztnél. Talán ez túl ''valóvilág'' metódus volt egy ilyen röptesztnél.
Illetve a Plextor eredmények engem nem győztek meg annyira, mint másokat. Különösen nem esik pl. nálam nagy súlyba /hiszen dvd-írókról van szó elsősorban/ hogy 2.5 vagy 5 perc alatt grabbel audiot. Sokkal fontosabb, hogy vét-e közben hibát, a hibátlan audio-grabbelésben az LG cuccok pl. élen járnak /ez lehet hogy valakiknek nagy szomorúságot okoz :)/ az Elby is nemegyszer kiemelte már őket hibátlan grabbelési teljesítményük miatt. Ergo nem mindegy hogy ''pontos audio adat grabbelés'' képessége milyen egy multiformat egységnek, ez minimum annyira jellemzi, mint maga a grabbelési sebesség. Nálam spec. az a dvd, ami 10/7 pontot kap audio adat pontos grabbelésre, eleve nem minősül potenciálisan jó egységnek.
eygébként tényleg jó cikk, de nem győz meg igazán /engem/, csak további gondolkodásra késztet. :)Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest