- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
Hat 300-nal kicsivel tobbe Csinaltam neki annak idejen egy topic-ot:
Bővebben: linkPrivat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
atuci
őstag
es mennyibe kerult, ha szabad erdeklodnom? Mert sztem egy jatekra valo noti minimum 300k, de amivel dolgozni lehet, az mar boven kijon 200k bol is.
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
Raymond
félisten
Hat akkor ahoz kepest hogy nincs is notid eleg meresz kijelenteseket teszel
''...másrészt a notebook nem játékra való...''
Oh, ez mar olyan regi szoveg. Nezz korul mik vannak manapsag a piacon, mar a mainstream laptopok is kezdenek komoly grafikat kapni nem csak a jatekosokat megcelzo kategoria. En pl. az enyemet pont ugy valasztottam hogy minden jatek elmenjen rajta...Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
xedos
addikt
Nem akarom mondani de a notimban lévő hangkütyü mínőségi fejhallgatóval, őrűletessen jó! (Korábbi Sony csúcsközeli fejhallgató! MDR CD-250 Digital Reference)
Szerintem csak annak éri meg, aki kifejezetten hanggal foglalkozik... -
Scream007
őstag
notebookba felesleges ilyen hangkártya, oda bőven elég az integrált,vagy valami full egyszerű.
ez még egy asztali pc-nekm is nagy ''gyémántszem'' úgymond.BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Raymond
félisten
Normalisabb online uzletekben megkapod 100-110 EUR-ert.
Sok notebook mar kifejezetten jo jatekokra, foleg a cikkben emlitett DTR notik is. Peldaul az enyemen (Inspiron 9300) is elmegy barmelyik jatek, de az onboard Sigmatel 2 csatornas szoftveres orulet hallatan a sirogorcs kapkod. Osszehasonlithatatlanul jobbak a jatekok ezzel a kartyaval (SWF, BF2, SoF2, GTA VC es SA, HL2 peldaul, de a tobbi szinten) es fejhallgatoval.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
atuci
őstag
Hat szerintem nem er 31 ezer forintot egy ilyen kartya, de biztos lesz olyan ember akinek ez kell.
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest