Új hozzászólás Aktív témák
-
''a fél stáb segítsége is alig volt elég ahhoz, hogy egy fotó erejéig visszategyük az oldallapját.''
az az altec izé az mif@sz akar lenni izé? innen színes egérpadnak tűnik...
a kingmax stand első blikkre olyan, mint egy-egy csicsásabb adidasz v. puma bolt vmelyik plázában.
a fujitsu standon az a sokkábeles izé igénytelen, mintha te+én csináltuk volna. egy ilyen cégnél elvárom legalább a ne-akard-tudni-mi-van-bellül látszatát, itt meg lógnak kifelé belőle a kábelek, tiszta sufnituning a dizájn de így odacsapni egy raides tömböt, tetejére egy nyóccentis ventilátort szirénának, az kicsit igénytelen az én szememben. de legalább a venti nem ledes...
a zalman új hűtője durvának tűnik. a szerverháza is.
az tudjátok, hoyg a kolink lesz a fradi új szponzora?
aztat meg sose tudtam, miért izgulnak egyesek a ferdeszemű csajokra, valaki mondja már el lécci...
a képek jók, csak legközelebb lehetne őket úgy linkelni, ahogy fényképezték? tehát az álló képeket állva, a fekvőeket fekve. köszi
várom a folytatást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest