- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali.
Elképzelhető, hogy neked az előd modell van, nem az ami nekem. Nekem pontosan ugyanaz mint a képen is látható. A cimborámnak van egy régebbi a4tech egere, és neki még relatíve jó. Mondjuk már csak az egyik rádiósávon megy, de más baja nincs. Az ami a cimbinek van, abbol ki sem kell venni az elemet, mert az egér tölti magában. Nekem viszont külön töltő volt. Szal ez volt itt a probléma. A régi egérnél amúgy még masszívabb volt az a fül, annak ellenére hogy ott nem kellett használni naponta. -
Viszont az én 2 éves Geniusomrol nem kopik le semmi
Most már szinte biztos hogy vezetékes Microsoft egerem lesz.
Egyik cimborámnak már kb 4 éve van, és igazábol annyi baja van vele, hogy már ujna
Logitech-el meg az a probléma, hogy tényleg csak az mx 310 510 710 és ezek a kategóriák az eredeti logitech-ek. Az alacsonyabb árkategória általában más gyártónál készül, és csak a felirat logitech rajta.
Lényegében egyáltalán nem biztos, hogy azt a minőséget kapod mint amit a márkátol elvársz.
[Szerkesztve] -
Amikor megadta magát az a4tech egerem, akkor egy régi genius-t találtam a szekrényben. Azóta azt használom.Nem egy ász, de az pl nem kopott el. Szerintem a következő egerem microsoft lesz, mert kellemes tapasztalataim vannak rövid és hosszú távon is. Az a4tech egyébként azért kopik, mert a műanyag festve van. A többi gyártónak legalább van annyi esze, hogy a műanyag granulátum szine olyan, amilyen a végterméké. Ez azért jó, mert nem kopik olyan könnyen, max kifényesedik. (bár ez is anyag függő)
Na lényeg, hogy az én rádiós egerem szintén megkopott, és most már tényleg ott tartok, hogy csak márkás egér. Lehet hogy drága, de sokáig nincs vele gond. -
Nekem volt egy ideig ilyen egerem, és nemrég halt meg. Azt viszont el kell mondanom, hogy kb a harmadik hét után eltört az egér alján az elemeket fedő kis dekli tartó része. Egyszerűen gyenge volt. Nem tudom hogy képzelték hogy ezt mondjuk 3-4 naponta szétszedi az ember és mégis ilyen vékony vacak anyagbol csinálják. Szal az én értékelésem. Erősen nem ajánlott. Főleg az egér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Fotók, videók mobillal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Renault, Dacia topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest