- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusZo
újonc
Lehet félre értettél.
Nekem egy SAGA+ 450-es tápom van, és egy cooler master v700-at akarok. A saga van bent amikor ciripel. Ismerősömnek van egy másik 620-as tápja kölcsönbe azzal is ciripel. És a kérdésem az lett volna hogy egy ilyen táp (v700) javíthat-e a helyzeten? A kártyát kiskerből vettem ismerőstől, lehet ki tudja nekem cserélni hogy rendel egy másikat. De nem tudom hogy van-e értelme, mert ilyen rossz az egész széria vagy csak véletlen szerűen sikerülnek így kategórián belül?
-
DeusZo
újonc
Lehet hogy hülye kérdés, de egy jobb fajta táp (pl Cooler Master V700) csitíthat a helyzeten?
Vagy ha sikerül garanciába cserélni akkor van rá esély hogy olyat kapok ami nem (vagy csak csendesen) ciripel? Mert ez most terhelés alatt konkrétan ordít. Elviselhetetlen, főleg este.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Overclockers UK az NVIDIA referenciamodelljét kezdte árulni, ami a GeForce GTX 980-ra épül.
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest