- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltn
senior tag
Volt ilyenem. Egy hétig.
Nem volt rossz, meglepődtem milyen jó minőségű a cucc.
Androiddal szalad, akadás nélkül lehet használni, a kijelzője tényleg nagyon príma.
A win-t nem is nagyon erőltettem, csak kipróbáltam, viszont ennyi idő alatt is észrevettem egy elég bosszantó hibát.
Wifi-n csatlakoztam az otthoni hálózatomhoz, gyorsan stabilan megy, ezzel nincs baj. Mondom erőltessük meg a kicsikét, elkezdtem telepíteni a régi NFS:MW-et a hálózati meghajtómról. Arra lettem figyelmes, hogy iszonyatosan leesik néha a wifi tempója, ilyen 2-5 kbyte/sec re. Mint kiderült a csatlakoztatott bluetooth egér zavarja a wifi jelet.Ha kikapcsoltam a pakkányt, felgyorsult a telepítés. Ha bekapcsoltam és használtam szinte megállt. Ugyanezt produkálta a DS4 kontrollerrel, csak ráadásul az még működni sem volt hajlandó rendesen, mivel folyton "laggolt".
Kodi csodálatosan ment, lejátszik szinte mindent hálózatról, amíg nem mozdítok az egéren.
Megjegyezném, ennyi pénzért csak mosolyogtam a hibajalenségen, elég könnyen megkerülhető azért.Kicsit már bánom amúgy, hogy eladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- WD SN8000S 2TB NVMe Gen4 SSD! 7300-6800MB/s
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest