Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
Szeretem a "kicsi, kompakt házakban - brutál/kompakt belső" projekteket (nagyrészt reddit/YT figyelgetve, néha saját agymenések)
innen jött az ötlet, hogy víz, ami ugye eleve kifelé viszi a meleget(kivéve ha az okos-user a radiról befujatja a házba), így nem kell a passzív rendszerekre bízni, amik azért egy cpu+vga esetén ~ 400TDP-nél már nem biztos, hogy hosszútávon hatékony és halk megoldást jelentene.
Bár ha már áramlási/fizikai szellőzési segédlet, a régi "lógós" Silverstone Ravenek ebben verhetetlenek. (az hogy hogy néz ki, már más kérdés) Ezekben tényleg 5-8 fokot is jelenthet a kürtőhatás. (volt ilyenem, mértem)
szerk: ennél ráadásul a vga is a házkeretre terhel leginkábbDe pl AIO vízpumpából utóbbi hetekben 4 félét nézegettem/hallgattam, gyakorlatilag mind hangtalan volt , értsd: 400-500rpm venti/ hdd hangosabb volt náluk(kivéve ha az 5-6 éves cucc pwm pumpáját 100%-on járattam, de ez meg egyáltalán nem jellemző üzemállapot).
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Chieftec újdonságába kis mérete ellenére rengeteg adattároló és akár 5,25"-es meghajtó is beépíthető.
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest