- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lohi
tag
Miért van az, hogy már megint az Intel kapja meg az igazán komoly perifériákat? Én ezt nem értem.
van egy proci ami jól teljesít laptopban 110W!!!!!! + energiával és ezzel megveri a 35W -os AMD-t és akkor ő a király? Egy laptopban!!?? És megkap minden király dolgot, nézzétek meg pl a Asus Zenbook 14 Space e. -t... az AMD-s változata megmaradt az 5000-es szériánál, meg a tapipadja is csak numpad lehet.. de rengeteg példát lehetne sorolni... Nagyon durva ez az egyenlőtlenség...
Most egy Zenbook 14-es amd-s van és maradtam volna a márkáénál, ha nem így állnának hozzá, de inkább egy Lenovo z16 -t lesz így belőle. Az az egyetlen amire azt mondom, hogy nincsen hátrányba az inteles hasonlókhoz képest (nem azért mert abból csak amd van, hanem olyan minőségű a periféria mint a mostani inteleseknél)
-
aDamker
aktív tag
Nekem is az van, a tavalyi frissített modell nem győzött meg, de ez már igen
Lesz kamera végre, belátták hogy mégis csak kell az. A 105 w GPU power vajon a gyengébb képességű AMD GPU miatt kell, hogy pariban vagy kicsit jobb legyen mint egy 3060ti? Eddig 60-80w volt a TDP határ, kíváncsi leszek ez mennyiben jelent majd nagyobb GPU teljesítményt ha jelent majd bármit. -
Vártam volna a sima Zephyrus vonalon is valami újat-bár a 2021-es modellt nehéz lesz űberelni. Ha lesz is szerintem csak hardverileg újabb komponensekkel.
-
undercover
őstag
Mennyi lesz az áruk?
-
Decske
senior tag
Nagyon durvák lesznek ezek az új gépek.
Nekem egy első generációs G14-esem van, remek teljesítményű, hosszú akksi idejű. Az elején volt egyedül alvás para vele, de most már az is eltűnt nálam. Jó pár évre tervezek vele de ezek az opciók elgondolkodtatók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest