Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Eltelt majd 3 év, jó tudni, hogy ez a márka is a többihez hasonlóan menet közben változtatja meg a specifikációkat: [link]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Komplikato #11 üzenetére
Ez a NAND pl. az ADATA SX8200 Pro-n található, az 87 ezerbe kerül, az Asgard meg áfa nélkül 67 ezerbe.. Ha valós az infó, akkor közel hasonló felépítésű, tehát nincs olyan hatalmas árelőny, mintha mellétenném a legdrágább Samsungot.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Komplikato #11 üzenetére
Hát azért nem olyan szintű, vagy mitől olyan szintű?
Amúgy csak simán Asgard.
2TB-os 225$-ba kerül. Olcsó persze, de azért nem mérhető össze a Samsunggal szerintem.
Az Asgard-on SM2262ENG vezérlő van, és még nem tudtam kikutatni típusú NAND.
Ez a vezérlő elvileg jó, a NAND még kérdéses.
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Bátor fórumtárs mostanában rendelt Asgardia márkájú kínai SSD-t, kb. ilyen Samu 97x szintű NVMe cucc, 2TB 1TB áráért. Ha a neves gyártók nem kapják össze magukat, hamar lehet olyan helyzet mint SD kártya fronton.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
MeszesKPT
őstag
Örvendetes, hogy ennyi 2-4 TB-os SSD-ről jön hír, mert így a kisebbek ára várhatóan lejjebb fog menni.
-
Garada
őstag
válasz Depression #2 üzenetére
Sajnos az eladások mást mutatnak, pedik én is nagyon várok már valami új megoldást ezek helyett. Addig pedig marad a külső ház+SSD kombó.
-
moleculez
veterán
Én egy halott laptopból mentettem ki egy 128-as m.2 ssd-t, pont ahogy mondtad, házba küldtem, aztán "pendrive" lett belőle. (PC ->SmartTV viszonylaton dolgozik )De futtattam róla rendszert is (Linux)
Teszteket nem futtattam rajta, de teszi a dolgát, 4k filmeket a TV szépen szedi róla (ez persze a TV érdeme is persze, de legalább a meghajtó nem akadály)[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Komplikato #4 üzenetére
Igazából sok akadálya nincs.
Én pl. most rendeltem egy m.2-es SSD-t aliról, ezt beleteszem egy házba, aztán majd meglátjuk milyen tempót tud USB3.0-n
-
Komplikato
veterán
Annak fényében érdekes a kérdés, hogy jópár éve próbálkozott sok gyártó SSD pendrive témában, még a Zalmannak is volt, aztán eltűnt majdnem az összes. Miért?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Noukoum
veterán
Annyi pendriveot eladtak hogy nem mostanában
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Depression
veterán
Engem az érdekelne, hogy a külső ssd-k mikor váltják le tetű lassú pendrive-okat
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Graphics
Jómunkásember
Jó helyről válogatja össze az alkatrészeket a Patriot.
Én P200-ast és Burst-öt is építettem be, lekopogom mindkettő jól üzemel, belépőszinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest