- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
a hardver teljesítménye nem fog romlani, csak a melegedéstől ha nem megfelelő a hőelvezetés a forrasztások öregedése gyorsabb lesz mint a tervezett... persze még így is kibírják a gari időt ... de az élettartama csökken a hardvernek a kihajtás miatt (persze mindegy, hogy bírt volna 10 évet vagy csak 4 évet fog mondjuk ...
)
Illetve azért értelmetlen 0 ft-os nyereség miatt szerintem értelmetlen bányászni mikor az áram árát éppen visszahozza valami... Érdekes lenne kiszámolni a sok-sok bányász eszköz áramfogyasztásának környezetre gyakorolt CO2 lábnyomát ...
-
napi 3,6-6 kWh áramot fogyaszt? Azaz 136,8 - 228 Ft-ot fogyaszt közben + az eszköz amortizációja? Hol éri meg így bányászni? A környezeti terhelésről ne is beszéljünk
mikor 1 kWh áram 320 gr CO2 termelést von maga után kb Magyarországon tehát napi 1-1,8 KG CO2 kibocsátással jár
Tudom-tudom ha a gép amúgy is menne ... de akkor is erősen növekedik a fogyasztás tehát nem értem miért éri meg bányászni ezekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Alig két hónap alatt alázták meg a korábbi fejlesztésüket, amely persze az ár/teljesítmény arány tekintetében még versenyben maradt.
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Milyen széket vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest