- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Mikor jönnek rá, hogy vékony gamer laptop nem létezik. A cikkben szereplő szörnyű példa is csak ezt bizonyítja.
-
Mondjuk igen az egy megoldás, de erre szerintem nem mindig van lehetőség. Vagy pl. ha épp elfelejted magaddal vinni a kábelt, akkor a beépített SD kártyaolvasó a legegyszerűbb megoldás. Tudom létezik külső USB-s kártyaolvasó is, de az szerintem inkább szükségmegoldás(nekem valamikor nem is működik).
-
Garada
őstag
Ez a nagy doboz megoldás és a hordozható gamer laptop duma elég nevetséges valóban.
-
-
janos1988
addikt
Ez a leggyorsabb autó a világon, csak előtte rá kell szerelni a rakétákat...
Amúgy már nem csak a dvd írót divat elhagyni (még a 17-eseknel is), de már az ethernet portot is. Tiszta hülye koncepció ez. Laptop az mobil eszköz, ne kelljen már rá külön dugdosgatni eszközöket, hogy teljes körűen tudjam használni. Szerintem persze...
-
FlashLed
senior tag
Lenovo marketing részlegre valószínűleg elég sok dellát fordít. A gép papíron ettől gémer
-
Máté94
addikt
-
Kérdés: Létezik olyan külső videó kártya, amit az aláírásomban lévő laptopra rá tudok tenni, ha játszani akarok vele és a játékok (általánosságban) elfutnak rajta 30-40 fps-el?
-
Dr. Akula
félisten
Ebben a koncapció nem világos. Az odáig oké hogy külső videokártya, egyet is értek vele, csak akkor minek ekkora tepsi mellé? A VGA-ról a kép nem megy vissza a noti kijelzőjére, külső monitor kell hozzá, de akkor minek ekkora kijelző? Inkább lett volna a maradék egy 12" noti, ami rendesen hordozható. Úgy lett volna az igazi.
-
Így van, ezt én sem vágom ez mitől lesz "gamer"
Ha valaki tényleg egy könnyű és viszonylag vékony gamer laptopot akar, akkor annak sokkal inkább az XMG Fusion 15 laptopot tudom ajánlani, ami szintén könnyebb 2 kg-nál, igaz, nem 15mm hanem 20...de simán kenterbe veri ezt a gépet.
És még kapott egy nagyobb akkut is. Ez így önmagában szerintem kicsit túl van árazva.
-
-
Predatorr
őstag
Mitől combos ez így önmagában? 2080 nincs hozzá, lába sincs.
De azért „gamer”.
Tényleg haljon ki, aki nem bír elvinni A-ból B-be 3-4kg-ot.Vagy az asztal nem bírja?
Mintha a nagyobb és nehezebb külső dobozt nem kéne cipelni adott esetben. Ráadásul melóhelyen is feltűnőbb.
Mellesleg az Acer Predatorom simán bír 30-40p 3D játékot egy GTX970M-mel, kicsit visszavett órajelekkel, de az erős túlzás, hogy nem lehet vele akkuról játszani. Áramszünet esetén is jól jön ótvar mentőpontos játékoknál elérni egy következőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest