Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én csak egy megfigyelést közöltem egy egyedi kompatibilitási problémáról és max annyi következtetést fogalmaztam meg, hogy nem veszek többet Intel SSD-t. olcsó notiba jó az olcsó is. Te mantrázod itt nekem, hogy nem az Intel hibája, nem az Intel hibája, nem az intel hibája, nem az intel hibája, nem az Intel hibája, nem az Intel hibája. Most már teljesen összezavartál, ha dicsérem az intelt az sem jó.
-
törölt tag
Éppen ellenkező a helyzet. Ha az olajos hasonlatodnál maradunk, akkor többféle gyártmányú 5w30-as olajról lenne szó. Ez esetben olyan mintha a noname 5w30-as olajjal simán menne a kocsid, de a márkás, drágább 5w30-ast bele sem tudnád önteni.
Egyébként így tanul az ember, legközelebb próbálsz nem belelépni ugyanabba kutyagumiba. -
Dr. Akula
félisten
Esetleg őt célozták ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest