Hirdetés

2019. június 20., csütörtök

Hozzászólások

(#1) vottokar


vottokar
(senior tag)

Ha ezeknek is olyan "frankó" lesz a szoftvere, mint a DIR860B1-nek, akkor sokra nem mennek.. :(

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

(#2) Cifu


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A készülékből tényleg nem spóroltak ki semmit, hiszen van rajta négy gigabites, valamint egy 2,5 Gbps-os Ethernet port, egy 1 Gbps-os WAN aljzat...

Komolyan nem értem a gyártókat, hogy képesek 1Gbit-es WAN illetve 4 Gbites LAN port mellé egy, azaz 1 darab 2.5Gbites portot rakni. :U

Mi a logikája? Hogy majd az otthoni felhasználó a 2.5Gbites csatira rakja a NAS-t (btw én eddig 2.5Gbites csatival szerelt NAS-t csak mutatóba láttam, 10Gbites előbb előfordul), így egyszerre majd 2-3 kliens is a saját hálózati limitjét kihasználva csatlakozhat fel rá?

Elmebetegek komolyan... :(

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#3) kelna91


kelna91
(senior tag)

Nem teljesen értem, hogy mi is az a Mesh és 5G képesség. Ez valami olyasmi, hogy az 5G mobilhálózatban már az otthoni routerek is adótornyokként funkcionálhatnak?

Eladó mikrofonok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/kelna91/index.html

(#4) szabifotos válasza Cifu (#2) üzenetére


szabifotos
(senior tag)

Nekem is ezen akadt meg a szemem a cikk végén. Ha már 2.5Gbites port, akkor legyen mind az. Lassan létjogosultsága is lesz, hiszen sok helyen alap már a gigabites otthoni net is.

kelna91

Gondolom a kettő független funkció egymástól. 5G képes az eszköz, mert tehetsz bele SIM-et, ami majd működik az 5G-s mobilhálózaton. Illetve Mesh-képes az eszköz, mert megy a roaming a hálózat többi eszközei között. (Persze ha azok is ugyan ezen családból valóak...)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.