Új hozzászólás Aktív témák
-
atus72
őstag
Nem érted, nem azt mondtam hogy nem lehet több ezer kockát rendelni hanem hogy tökmindegy hogy 500-t vagy 50000-t rendelsz, nincs diszkont, de ha mutatsz ilyet akkor szólj és a Bricklinkes store-okkal ne gyere.
A folyamatos ellátás meg azért kell mert úgy nem lehet üzletet építeni, vagy rizikós hogy ma ennyibe kerül valami, honap meg annyiba, ja és nem biztos hogy épp van abból az alkatrészből.
Szetintem te ott tévesztettél irányt hogy hobbi szempontból közelíted meg a dolgot, ott kurvára mindegy hogy
van-e, lesz-e, mennyiért van ha van, de ha üzletben gondolkodsz akkor szeretem előre látni hogy holnap is tudom-e biztosítani azt amit meghirdetek.
Azt nem értem hogy neked miért fáj ha leírom hogy nonszensz hogy nincs racionális kapcsolat a LEGO elemek árazása közt?
"vedd ott ahol olcsobb", ha ennyire egyszerű lenne a dologerre miért nem gondoltam
Amúgy meg látom a projekt végét, kínai utánzat lesz rendelve, ott nincs probléma sem a beszerzéssel sem az árazással, a minőséggel lehet, de azt a mennyiség megoldja, a mintákat berendeltem, nemsokára kiderül hogy milyen a quality.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest