- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- HP notebook topic
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus72
őstag
Nem érted, nem azt mondtam hogy nem lehet több ezer kockát rendelni hanem hogy tökmindegy hogy 500-t vagy 50000-t rendelsz, nincs diszkont, de ha mutatsz ilyet akkor szólj és a Bricklinkes store-okkal ne gyere.
A folyamatos ellátás meg azért kell mert úgy nem lehet üzletet építeni, vagy rizikós hogy ma ennyibe kerül valami, honap meg annyiba, ja és nem biztos hogy épp van abból az alkatrészből.
Szetintem te ott tévesztettél irányt hogy hobbi szempontból közelíted meg a dolgot, ott kurvára mindegy hogy
van-e, lesz-e, mennyiért van ha van, de ha üzletben gondolkodsz akkor szeretem előre látni hogy holnap is tudom-e biztosítani azt amit meghirdetek.
Azt nem értem hogy neked miért fáj ha leírom hogy nonszensz hogy nincs racionális kapcsolat a LEGO elemek árazása közt?
"vedd ott ahol olcsobb", ha ennyire egyszerű lenne a dologerre miért nem gondoltam
Amúgy meg látom a projekt végét, kínai utánzat lesz rendelve, ott nincs probléma sem a beszerzéssel sem az árazással, a minőséggel lehet, de azt a mennyiség megoldja, a mintákat berendeltem, nemsokára kiderül hogy milyen a quality.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged