Új hozzászólás Aktív témák

• h-yle

addikt

válasz xmaas #10 üzenetére

Nem értek ezzel egyet. Igen, marketingben a gaming nem ezt jelenti, de nekem és szerintem sokaknak igen. Best bang for the buck. Kinek mennyi pénze van ugye. Van aki 50k-ból épít gépet van aki meg 500-ból.

Pl.:
    - Gamer monitor egy alacsony válaszidejű TN vagy IPS ha lehet minél nagyobb képfrissítéssel, és valamilyen adaptív frissítési tech támogatásával. Akinek kevesebb pénze van vesz 24" 60 Hz Full HD TN-t, akinek több 35" IPS 21:9 144Hz G-Syncet. Mindkettő valahol gamer, csak más más kategória.
    - Gaming billentyűzet egy olyan bill ami tud legalább 6KRO-t. Kevés pénzből ez vmi A4tech, vagy Trust gumidómos, sokból $200+ programozható mechanikus.
    - Gaming CPU-VGA páros lehet bármi ami belefér a büdzsébe és a legjobb FPS-t adja. i3+1050, vagy i6700k+1080, szintén kinek mennyi van rá.

Szóval nekem a "gaming" azt jelenti, hogy adott büdzséből okosan kihozni a játékokhoz legjobb megoldást. De lehet én vagyok túl romantikus. :)

Ha már mikrofon, akkor lehet venni 4k-ért (vagy kevesebbért) olcsó asztalit, 15-20k körül ModMic-et, vagy 36-ért AT2020-at. Mindegyik jó a maga kategóriájában, mindegyik "gamer" de nem marketinges, fröccsöntött mivoltában hanem abban, hogy jó teljesítményt nyújtanak az árkategóriájukban, és kiválóan lehet őket játékhoz használni.

Új hozzászólás Aktív témák