- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
Nem értek ezzel egyet. Igen, marketingben a gaming nem ezt jelenti, de nekem és szerintem sokaknak igen. Best bang for the buck. Kinek mennyi pénze van ugye. Van aki 50k-ból épít gépet van aki meg 500-ból.
Pl.:
- Gamer monitor egy alacsony válaszidejű TN vagy IPS ha lehet minél nagyobb képfrissítéssel, és valamilyen adaptív frissítési tech támogatásával. Akinek kevesebb pénze van vesz 24" 60 Hz Full HD TN-t, akinek több 35" IPS 21:9 144Hz G-Syncet. Mindkettő valahol gamer, csak más más kategória.
- Gaming billentyűzet egy olyan bill ami tud legalább 6KRO-t. Kevés pénzből ez vmi A4tech, vagy Trust gumidómos, sokból $200+ programozható mechanikus.
- Gaming CPU-VGA páros lehet bármi ami belefér a büdzsébe és a legjobb FPS-t adja. i3+1050, vagy i6700k+1080, szintén kinek mennyi van rá.Szóval nekem a "gaming" azt jelenti, hogy adott büdzséből okosan kihozni a játékokhoz legjobb megoldást. De lehet én vagyok túl romantikus.
Ha már mikrofon, akkor lehet venni 4k-ért (vagy kevesebbért) olcsó asztalit, 15-20k körül ModMic-et, vagy 36-ért AT2020-at. Mindegyik jó a maga kategóriájában, mindegyik "gamer" de nem marketinges, fröccsöntött mivoltában hanem abban, hogy jó teljesítményt nyújtanak az árkategóriájukban, és kiválóan lehet őket játékhoz használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest