Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ł-IceRocK-Ł veterán válasz  FireKeeper

üzenetére FireKeeper

üzenetéreHa lenne füves topik ajánlanám figyelmedbe  
- 

Reggie0 félisten válasz  FireKeeper

üzenetére FireKeeper

üzenetéreAz semmi. Vannak olyan epuletek, ahol az oszlopokat egyenletesen elosztjak ahelyet, hogy az osszeset beraknak egy sarokba  
- 

FireKeeper nagyúr azt a routert ha a feje tetejére állítjuk, úgy néz ki mint valami elb*szott pók-robot  nem tudom mit szívnak ezek a dizájnerek de nekem is jöhetne a cuccból. 
- 

lemusz addikt válasz  Ł-IceRocK-Ł

üzenetére Ł-IceRocK-Ł

üzenetére
- 

- 

Reggie0 félisten A gamer mikrofon legalabb melyiti a hangot, hogy a sok 10eves ne eger hangon cincogjon? 
- 

h-yle addikt Nem értek ezzel egyet. Igen, marketingben a gaming nem ezt jelenti, de nekem és szerintem sokaknak igen. Best bang for the buck. Kinek mennyi pénze van ugye. Van aki 50k-ból épít gépet van aki meg 500-ból. Pl.: 
 - Gamer monitor egy alacsony válaszidejű TN vagy IPS ha lehet minél nagyobb képfrissítéssel, és valamilyen adaptív frissítési tech támogatásával. Akinek kevesebb pénze van vesz 24" 60 Hz Full HD TN-t, akinek több 35" IPS 21:9 144Hz G-Syncet. Mindkettő valahol gamer, csak más más kategória.
 - Gaming billentyűzet egy olyan bill ami tud legalább 6KRO-t. Kevés pénzből ez vmi A4tech, vagy Trust gumidómos, sokból $200+ programozható mechanikus.
 - Gaming CPU-VGA páros lehet bármi ami belefér a büdzsébe és a legjobb FPS-t adja. i3+1050, vagy i6700k+1080, szintén kinek mennyi van rá.Szóval nekem a "gaming" azt jelenti, hogy adott büdzséből okosan kihozni a játékokhoz legjobb megoldást. De lehet én vagyok túl romantikus.  Ha már mikrofon, akkor lehet venni 4k-ért (vagy kevesebbért) olcsó asztalit, 15-20k körül ModMic-et, vagy 36-ért AT2020-at. Mindegyik jó a maga kategóriájában, mindegyik "gamer" de nem marketinges, fröccsöntött mivoltában hanem abban, hogy jó teljesítményt nyújtanak az árkategóriájukban, és kiválóan lehet őket játékhoz használni. 
- 

lemusz addikt Szerintem komolytalan a ROG fikázás, főleg amikor az ár-érték arányt emlegetik fel néhányan, tessék megnézni pl. az Asus ROG Sica nevű egeret, ami kb a legolcsóbb ajánlott gamer egér hazánkban. 
- 

Apollyon Korrektor Az infantilis dizájn jelzi egyébként ezeknek a ROG cuccoknak a komolyságát. 
- 

rammstein99 csendes tag válasz  Ł-IceRocK-Ł

üzenetére Ł-IceRocK-Ł

üzenetére   
- 

OutsideR aktív tag 
- 

OutsideR aktív tag Kaptunk egy RoG Döglött pókrobot meg hogy ne tűnjön az egész nagyon izzadtságszagúnak adtak hozzá egy villogó hightech izzadásgátló dezodort. Ez ugrott be elsőként a képekről.  
- 

válasz  rottenbull

üzenetére rottenbull

üzenetéreez tripodos. egyébként ez egy marketingtermék, hogy a szponzorált youtube/twitch/stb celebek ki tudják b@szni a klavi mellé a streamnél, nem kell komolyabb mélységet keresni benne.  
- 

kakuk.tamas addikt Az egy eurós boltban, ömlesztve 100 forintért talán elmenne a mikrofon ezzel a dizájnnal... 
- 

#72042496 törölt tag Headsetből van ROG.  Külön mikrofonban éppen év végén gondolkodtam, de szerencsére a webkameráé is tökéletesen bevált. Bár én csak Skype-ra meg Cortanához dumálásra használom, multizni nem multizom. De Skype-on azt mondták, sokkal jobb még annál is, mint amikor a telefonról hívtam be. Így talán játékhoz sem lehet rossz, bár nem értek a lovakhoz. Azért ez biztos frankóbb, de szerintem iszonyat ronda szegény.  
- 

h-yle addikt Komolyan mondom értem milyen az amikor a nők sírnak amiatt, hogy sztereotipizaljak őket. 
 Nem, a gamer nem azt jelenti, hogy bármilyen cuccra fröccsöntünk meg 1 kiló műanyagot. A gamer azt jelenti, hogy nagy teljesítményű eszköz, jó ár érték arannyal, ami kényelmesen használható. 
- 

Pete55555 addikt ROG hangfal van már? ROG tányéralátét (poháralátét már van) 
 ROG fogpiszkáló
 ROG energiaital
 ROG kanál/kés/villaHirtelen ennyi jut eszembe. 
- 

SunMount3r nagyúr Mind két cucc full moduláris legalább?! Az antennákat egy akármilyen 12K-s Router-ről is le lehet szedni, ennél kicsit több kéne... Állítható Lowrider rugódzás pl. a játék intenzitásától függően. A ROG Logó RGB led-es legalább? Az is villódzhatna a GPU terheléstől függően (persze csak ha 100%-ig kompatibili ASUS ROG videókártya van a gépben  ). Mert ezt a design-t a Sharkoon meg a Hama cuccai is tudják ám, töredék áron. És ha valami kriksz-krakszos szájbőr dizájn techno cuccal akarom "feldobni" a lakást, akkor inkább tőlük veszek valami mást... ). Mert ezt a design-t a Sharkoon meg a Hama cuccai is tudják ám, töredék áron. És ha valami kriksz-krakszos szájbőr dizájn techno cuccal akarom "feldobni" a lakást, akkor inkább tőlük veszek valami mást...   (LOL: se a szájbőrt se a dizájn-t nem húzta alá a helyesírás javító... Kezdek összeesküvéseket sejteni a dolog mögött...  ) )(És ismét csak: Copyright, minden említett csuda újításomra  ). ).
- 

XuChi addikt RoG nyomtató nincs még ??? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

shteer titán +5 FPS ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) amúgy egész pofás amúgy egész pofás
- 

Ł-IceRocK-Ł veterán ROG-os wc-papír nincs? 
 Ha összecsinálnám magam a ROG-os gyönyörtől? 
- 

rottenbull őstag Ha kondenzator, akkor alap, hogy fuggesztve hasznaljuk. Ez nem ugy tunik, mintha erre lenne tervezve. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)