- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
FireKeeper #27 üzenetére
Ha lenne füves topik ajánlanám figyelmedbe
-
Reggie0
félisten
válasz
FireKeeper #27 üzenetére
Az semmi. Vannak olyan epuletek, ahol az oszlopokat egyenletesen elosztjak ahelyet, hogy az osszeset beraknak egy sarokba
-
FireKeeper
nagyúr
azt a routert ha a feje tetejére állítjuk, úgy néz ki mint valami elb*szott pók-robot
nem tudom mit szívnak ezek a dizájnerek de nekem is jöhetne a cuccból.
-
lemusz
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #24 üzenetére
-
-
Reggie0
félisten
A gamer mikrofon legalabb melyiti a hangot, hogy a sok 10eves ne eger hangon cincogjon?
-
h-yle
addikt
Nem értek ezzel egyet. Igen, marketingben a gaming nem ezt jelenti, de nekem és szerintem sokaknak igen. Best bang for the buck. Kinek mennyi pénze van ugye. Van aki 50k-ból épít gépet van aki meg 500-ból.
Pl.:
- Gamer monitor egy alacsony válaszidejű TN vagy IPS ha lehet minél nagyobb képfrissítéssel, és valamilyen adaptív frissítési tech támogatásával. Akinek kevesebb pénze van vesz 24" 60 Hz Full HD TN-t, akinek több 35" IPS 21:9 144Hz G-Syncet. Mindkettő valahol gamer, csak más más kategória.
- Gaming billentyűzet egy olyan bill ami tud legalább 6KRO-t. Kevés pénzből ez vmi A4tech, vagy Trust gumidómos, sokból $200+ programozható mechanikus.
- Gaming CPU-VGA páros lehet bármi ami belefér a büdzsébe és a legjobb FPS-t adja. i3+1050, vagy i6700k+1080, szintén kinek mennyi van rá.Szóval nekem a "gaming" azt jelenti, hogy adott büdzséből okosan kihozni a játékokhoz legjobb megoldást. De lehet én vagyok túl romantikus.
Ha már mikrofon, akkor lehet venni 4k-ért (vagy kevesebbért) olcsó asztalit, 15-20k körül ModMic-et, vagy 36-ért AT2020-at. Mindegyik jó a maga kategóriájában, mindegyik "gamer" de nem marketinges, fröccsöntött mivoltában hanem abban, hogy jó teljesítményt nyújtanak az árkategóriájukban, és kiválóan lehet őket játékhoz használni.
-
lemusz
addikt
Szerintem komolytalan a ROG fikázás, főleg amikor az ár-érték arányt emlegetik fel néhányan, tessék megnézni pl. az Asus ROG Sica nevű egeret, ami kb a legolcsóbb ajánlott gamer egér hazánkban.
-
Apollyon
Korrektor
Az infantilis dizájn jelzi egyébként ezeknek a ROG cuccoknak a komolyságát.
-
rammstein99
csendes tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #2 üzenetére
-
OutsideR
aktív tag
-
OutsideR
aktív tag
Kaptunk egy RoG Döglött pókrobot meg hogy ne tűnjön az egész nagyon izzadtságszagúnak adtak hozzá egy villogó hightech izzadásgátló dezodort. Ez ugrott be elsőként a képekről.
-
válasz
rottenbull #1 üzenetére
ez tripodos. egyébként ez egy marketingtermék, hogy a szponzorált youtube/twitch/stb celebek ki tudják b@szni a klavi mellé a streamnél, nem kell komolyabb mélységet keresni benne.
-
kakuk.tamas
addikt
Az egy eurós boltban, ömlesztve 100 forintért talán elmenne a mikrofon ezzel a dizájnnal...
-
törölt tag
Headsetből van ROG.
Külön mikrofonban éppen év végén gondolkodtam, de szerencsére a webkameráé is tökéletesen bevált. Bár én csak Skype-ra meg Cortanához dumálásra használom, multizni nem multizom. De Skype-on azt mondták, sokkal jobb még annál is, mint amikor a telefonról hívtam be. Így talán játékhoz sem lehet rossz, bár nem értek a lovakhoz.
Azért ez biztos frankóbb, de szerintem iszonyat ronda szegény.
-
h-yle
addikt
Komolyan mondom értem milyen az amikor a nők sírnak amiatt, hogy sztereotipizaljak őket.
Nem, a gamer nem azt jelenti, hogy bármilyen cuccra fröccsöntünk meg 1 kiló műanyagot. A gamer azt jelenti, hogy nagy teljesítményű eszköz, jó ár érték arannyal, ami kényelmesen használható. -
Pete55555
addikt
ROG hangfal van már?
ROG tányéralátét (poháralátét már van)
ROG fogpiszkáló
ROG energiaital
ROG kanál/kés/villaHirtelen ennyi jut eszembe.
-
SunMount3r
nagyúr
Mind két cucc full moduláris legalább?! Az antennákat egy akármilyen 12K-s Router-ről is le lehet szedni, ennél kicsit több kéne... Állítható Lowrider rugódzás pl. a játék intenzitásától függően. A ROG Logó RGB led-es legalább? Az is villódzhatna a GPU terheléstől függően (persze csak ha 100%-ig kompatibili ASUS ROG videókártya van a gépben
). Mert ezt a design-t a Sharkoon meg a Hama cuccai is tudják ám, töredék áron. És ha valami kriksz-krakszos szájbőr dizájn techno cuccal akarom "feldobni" a lakást, akkor inkább tőlük veszek valami mást...
(LOL: se a szájbőrt se a dizájn-t nem húzta alá a helyesírás javító... Kezdek összeesküvéseket sejteni a dolog mögött...
)
(És ismét csak: Copyright, minden említett csuda újításomra
).
-
XuChi
addikt
RoG nyomtató nincs még ???
-
shteer
titán
+5 FPS
amúgy egész pofás
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
ROG-os wc-papír nincs?
Ha összecsinálnám magam a ROG-os gyönyörtől? -
rottenbull
őstag
Ha kondenzator, akkor alap, hogy fuggesztve hasznaljuk. Ez nem ugy tunik, mintha erre lenne tervezve.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Rövid előzetesen a Hell is Us demója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest