Egy olyan kardos kell nekem, az olyan gémer
"Semmi sem tesz boldogabbá, mint az, ha az egész napom a számítógépem egy olyan feladat automatikus elvégzésének programozásával tölthetem, amit amúgy kézzel 10 másodperc alatt megcsinálhatnék."
Egy olyan kardos kell nekem, az olyan gémer
"Semmi sem tesz boldogabbá, mint az, ha az egész napom a számítógépem egy olyan feladat automatikus elvégzésének programozásával tölthetem, amit amúgy kézzel 10 másodperc alatt megcsinálhatnék."
301 az tetszik.
Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
A kardos az nagyon gáz, belül még okés de az a ház ... szerintem poénból rakták ki, vagy nemtudom. szürke doboz oldalán egy kard... igazi gamer, mert 2017ben annyi kell hogy edzett üveg meg led legyen benne és már gamer...
Egész pontosan piros led, edzett üveg és egy kard
2000 korul az inwin korat megelozo designt csinalt, baromi jo minosegben. Ezek kozul viszont nem valasztanek.
RETRO HW-t veszek (VLB, Pentium, Tseng, GUS, Roland, etc)
Vártam volna a nagy közös EK & INWIN koprodukció gyümölcsét, de sajnos a mellékelt fotókon ez nem jön át. Itt nem a tudósítót hibáztatom, hanem a kiállítót hogy ha már ennyire hangoztatják a fuzionálást, akkor nem tükröződő üvegfelület mögé bújtatva mutatom be.
Privát üzenetben szakmai kérdésekkel nem foglalkozom.
Pontosan ezt akartam írni. Vagy nincs kész a cucc, ezért takarják, vagy nem gondolták át ezt a bemutatást.
Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
Lehet, hogy kiöregedtem? Egyáltalán nem fogott meg ez a stílus.
"Akula Sub ready for the deep" (Red Alert 3 russian submarine welcome)
Tükör egy aranyozott, automatával hegesztett cső-keretben, amit fröccsöntött műanyag végdugókkal tettek teljessé!
Nekem már itt az elsőnél túl erős volt az impresszió, nekem ez sok(k).
[ Szerkesztve ]
Az a CF06A egészen jó. Semmi extra diszkófény vagy gamer fényáradat. Nem feltűnő, de mégis észre lehet venni.
In Win nagyon elment az üveges gépházak felé, lehet 2017-ben az üveg lesz az új divat.
[ Szerkesztve ]
Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
Igen az a D-Frame szerintem baromi ízléstelen, de van egy két házuk amire szintén elmondható itt is árultak egyet, hányinger.
A letisztult üvegházak viszont szerintem baromi elegánsak. Bár 10 éve még pengébb lett volna, nagyjából akkor voltak divatban a füstös üveges bútorok.
Pedig ez a jövő
"Although metal and steel are stronger than flesh, they are not stronger than spirit!" - Korrekt üzlet mindenek felett! :)
Van amelyiktől az az érzésem támad mintha egy rally kocsi bukóvázáról mintázták volna de a galléria összképsora inkább a csillagok háborújába illő jelenetet idézi. Atya ég! Mennyi led!?