Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
Én azt nem értem, hogy a 10"-es tabletbe belefér a hdmi, a 8-asba pedig nem.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
subset
senior tag
Egy klik minit elfogadnék...
Használj Te is szabad szoftvert !
-
konyi79
addikt
Nem értem miért nem képesek még mindig normális WIn8 táblákba 3g modemet rakni...
-
Egon
nagyúr
Nem igazán értem, hogy mitől lenne gyengébb a Satellite Click Mini az Encore 2 Write tableteknél, legalábbis az itt megadott paraméterek alapján, a kijelzőméretet leszámítva (ami pont a két Write tablet közé esik), ugyanolyan (a felbontást tekintve pedig jobb) paraméterekkel rendelkezik...
Pláne nem értem, hogy az igazi nagy durranás, a Core M procival szerelt Toshiba Portégé Z20T hogy tudott kimaradni a hírből, amit még az Origo is meg tudott írni - rudi szakértése mellett...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Rövid videón az Arknights: Endfield
- Vírusirtó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!