Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Panasonic LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmaas
őstag
Hat meg mindig nemtudom felfogni miert lenne szuksege barkinek aki nem szoftverfejleszto vagy munkajahoz elengedhetetlen hogy tudjon androidot futattni ,egy alapbol windows os keszuleken/gepen hogy fusson neki virtualis droid ,
-
törölt tag
Hát, ez szép és jó, de szerintem az Androidnak semmi keresnivalója nincs PC-n.
-
nagyúr
"...Ez elvileg egy virtuális gép lesz, ami a Windows 8.1-re előre telepíthető a partnerek által..."
brr... tudom, hogy ez így hangzik eredetiben, és mind az angol, mind a német nyelv szenvedő szerkezet fetisiszta, de a magyar nyelv csak nem használ cselekvő szenvedő szerkezetet, pláne megjelölt alannyal. állapotszenvedőt használunk ezerrel (az ajtót becsukták, stb.) bocs, de ezt már nem tudtam megállni szó nélkül.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
törölt tag
Volt szerencsém Android x86-ot desktopon és notebookon virtuális gépen, Android tablet verziót USB PC-ről futtatni és pocsék élmény volt, mert egyszerűen nem erre találták ki az OS-t. Tableten még nem próbáltam úgy igazán, mert prémium eszközt nem volt alkalmam még igazán tapicskolni droidosból.
-
Konflikt
addikt
"Bár a virtuális gépen belül futtatott alkalmazások jellemzően nem a sebességükről szoktak híresek lenni,"
emulacio lesz az. vagy ezt komolyan gondoltad?
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
denes123s
tag
Nagyon meglepődök, ha ez a koncepció népszerű lesz.
-
szilagyiv
senior tag
"...mivel így a végletekig optimalizálhatják a működést"
Igen. Ez a jellemző manapság az iparra.
-
KőkorSzaki
tag
Az MS alkalmazásbolt nem ér sokat, a Google Play igen. Az asztalra programokat töltögetni pedig kis tudást és sok tapasztalatot igényel (legkésőbb akkor, amikor a megfontolatlan töltögetés során keletkező sok szemetet el akarod tüntetni). Ebből a szempontból, tehát az alkalmazásbolt okán, éppenséggel van értelme az androidnak.
Más kérdés, hogy kit érdekel majd. A PC jelenleg már relatíve drága mind a konzolokhoz, mind a mobil eszközökhöz képest, és több komponens ára (hdd, mem, megbízhatóbb tápok) is elég markánsan drágultak az elmúlt 1-2 évben. Ha valaki játékra veszi, egy használható videokártya is szép summa. Ergo leginkább azok vesznek majd PC-t (az Intelt elsősorban az új vásárlók érdekelhetik), akik dolgozni akarnak rajta, mint mi is itt sokan. Nekünk viszont az Android nem alternatíva, inkább csak érdekesség. De érdekességnek, alkalomszerűen használt kis szolgáltatásnak (hány ilyen van az gépeden egyébként is...) elmegy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz KőkorSzaki #15 üzenetére
PC a notebook és az x86 tablet is. S a cikk sehol nem ír desktop PC kizárólagosságot a virtualizált androiddal kapcsolatban.
-
nagyúr
válasz Kozmonauta #10 üzenetére
"...Ez elvileg egy virtuális gép lesz, ami a Windows 8.1-re előre telepíthető a partnerek által..." =>
Ez elvileg egy virtuális gép lesz, amelyet a partnerek a Windows 8.1-re előre telepíthetnek...Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
KőkorSzaki
tag
válasz #06658560 #16 üzenetére
Hadd ne terminologizáljak azon, hogy mi a PC, nyilván nem védeném, hogy a mobil eszközök nem azok, mindenesetre a postból az Intel érdekkörébe tartozó mobil eszközöket kihagytam, mint ahogy egy halom más szempontot is. De akkor a hiányolt eszközök vonatkozásában is írom, hogy az egész értelme az alkalmazásbolt (Google Live), és azon keresztül egy halom sw eszköz könnyű alkalmazhatóságának megteremtése.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest