Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lenox

veterán

válasz Abu85 #17 üzenetére

Az tápra kötve jól teljesített, de amint aksiról ment a szoftver visszavette a TDP-t 10 watt közelébe és ezzel a teljesítmény beesett egy Brazos alá. IGP-ben még egy C-szériás is elverte.

Erre tudsz valami hivatkozast? Csak mert a multkor neztem es a 17 wattos ivy verte a 18 wattos e2-1800-at, szoval oke, hogy esetleg a turbos c-60 es c-70 szintetikus grafikaban verhet egy 10 wattos ivyt, de turbo nelkul, vagy a hondo igencsak ketlem, hogy verni tudna, foleg nem otszorosen.

Amugy meg akkor foleg nem ertem. Ha csak 10 coll es folotte lehet hondo, akkor az nem sokat er. Illetve a kovetkezo generacio az meg lehet jo (ertem ezalatt, hogy joval gyorsabb a tobbinel), de ez akkor nem. Mint irtam 11 collos ivy alapu tablet van, 7 oras uzemidovel. Mondjuk mas kerdes, hogy szerintem ennek semmi ertelme, de attol meg van.

Megegyszer ideirom:

A cég szerint a tabletjük minden konkurens platformra épülő terméknél nagyobb teljesítményt nyújt a játékokban, sőt a különbséget minimum ötszörösre taksálják, ami a Hondo APU bivalyerős Radeon HD 6250-es IGP-jének köszönhető.

Ez teljesen felrevezeto, mert van ekkora meretben tablet ami gyorsabb. Ertem, hogy a konkurens miatt ok azt erthetik alatta, hogy ami passziv hutesu, vagy meginkabb, hogy az atom/tegra/hondo harmasbol kikerulo platformot, de ezert mondom, hogy felrevezeto, egyebkent azt mondanam, hogy ez siman hazugsag :).

Új hozzászólás Aktív témák