- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
80as digi netem van, volt a mostani gigabites cisco router előtt egy alsó kategóriás tp-link nálam, az lanon sem tudta a 80megabitet csak 50-55 körül
Szerk:
most kipróbáltam a gépen engedélyeztem a wifi-t csatlakoztam, lan kihúz és speedtest
45-50megabit wifin. Mindkettő N-es szabvány, 15centire egymástól -
válasz
rootkiller #5 üzenetére
Van, sőt, kevés is. Mármint az N-es.
Ne az elméleti maximumot nézd, azt a büdös életben nem éri el. A valóságban egy ilyen N-es router olyan 8-12MB/sec-el tud forgalmazni maximum, ami egy 100-as LAN-al sem egyenértékű, mivel falon át csökken a sebesség, távolsággal is csökken, és interferálhat is a szomszéd hálózatával. -
rootkiller
őstag
Van, ahol kihasználják az n sávszélességet is egyáltalán. Nem látom értelmét az ac szabványnak, de kell a fejlődés.
-
McDog
aktív tag
Az USB csatlakozó elég kék, hogy USB 3.0-ás legyen. Kíváncsi lennék, ha erre kerül egy USB 3.0-ás külső HDD hálózaton keresztül milyen sebességgel lehet róla igazából másolni.
-
értem én hogy dizájn meg minden, de ez nem épp funkcionális egy állat, hogy akasztom értelmesen falra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kiállításra többek között ac szabványú routerekkel és éber IP kamerákkal érkeztek.
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Könyvajánló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest