- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
80as digi netem van, volt a mostani gigabites cisco router előtt egy alsó kategóriás tp-link nálam, az lanon sem tudta a 80megabitet csak 50-55 körül
Szerk:
most kipróbáltam a gépen engedélyeztem a wifi-t csatlakoztam, lan kihúz és speedtest
45-50megabit wifin. Mindkettő N-es szabvány, 15centire egymástól[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz rootkiller #5 üzenetére
Van, sőt, kevés is. Mármint az N-es.
Ne az elméleti maximumot nézd, azt a büdös életben nem éri el. A valóságban egy ilyen N-es router olyan 8-12MB/sec-el tud forgalmazni maximum, ami egy 100-as LAN-al sem egyenértékű, mivel falon át csökken a sebesség, távolsággal is csökken, és interferálhat is a szomszéd hálózatával. -
rootkiller
őstag
Van, ahol kihasználják az n sávszélességet is egyáltalán. Nem látom értelmét az ac szabványnak, de kell a fejlődés.
Artengo TR 990 Pro
-
McDog
aktív tag
Az USB csatlakozó elég kék, hogy USB 3.0-ás legyen. Kíváncsi lennék, ha erre kerül egy USB 3.0-ás külső HDD hálózaton keresztül milyen sebességgel lehet róla igazából másolni.
-
őstag
értem én hogy dizájn meg minden, de ez nem épp funkcionális egy állat, hogy akasztom értelmesen falra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest