Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
[link] Nincs valakinek tapasztalata vagy infója, hogy hol lehet ilyenhez hozzá jutni ettől olcsóbban? Természetesen, csak magyar, legális, és új termék érdekel.
Köszi
-
ro_bert17
őstag
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
És nem hiszem hogy bármelyik nagy patináns céget szapulni kellene. Ők meg adják a lehetőséget nekünk, hogy választani tudjunk! -
didol
csendes tag
válasz
lajthabalazs #14 üzenetére
Szia lajthabalazs!
"A sony nem csinál mást, mint az Apple-t másolja. Nem igaz, hogy nem tudnak semmi újat kitalálni."
Az Apple a mai napig nem képes olyan notebook-ot készíteni ami 8-11 órát tud működni egy feltöltéssel, normál akkumulátorral ! (igaz, egyik gyártó sem)
Az Apple nem képes 1,1Kg-os, optikai meghajtós gépet össze hozni a mai napig. (ezt már 8 éve tudta a Sony 1,1 Kg 10,6"-ban !)
10-20%-al több a garanciális meghibásodása,mint a Sony-é. Angol teszteket ajánlom figyelmedbe.
És még sorolhatnám a billentyű kiképzését, stb...stb...
Nehogy azt hidd,hogy elfogult voltam. Árulok Sony-t is és Apple-t is. Ezek a tények.
Máskor legyél körültekintőbb,ha már hozzá szólsz valamihez!
Üdv.
-
ro_bert17
őstag
Az Y Series fent van a sony.hu-n.
Ha valaki esetleg valami konkrétabbat tud a forgalmazással kapcsolatban, kérem szóljon!
Köszi
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
lajthabalazs #14 üzenetére
Igen. Utána néztem..A 330M a GT 240-nel van párban.. Bár kicsit gyorsabb a 330M magasabbak az órajelei..de egyébként ugyan az. (48 shader, 128 bit, GDDR3)
Viszont a 310M az 16 shader, 64 bit mem bus..
[link] -
KoGa
tag
-
ro_bert17
őstag
A gombok közötti, optimális távolság kevesebb gépelési hibát jelent, míg az ergonomikus kialakítású gombokkal pedig, amelyek közepe kissé ki van mélyítve, minden leütés határozott benyomást kelt és pontos visszajelzést nyújt, ami sokkal kellemesebbé teszi a gépelést a hagyományos billentyűzetekhez képest. A különálló billentyűzet a funkcionális szépség benyomását kelti.
-
ro_bert17
őstag
Tévedések elkerülése véget, a szigetes billentyűzetet, először a sony alkalmazott.
Tessék utána olvasni
-
KoGa
tag
Mi az a "szigetes billentyuzet"?
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
sid.:Rc211v #11 üzenetére
Bármelyikhez hasonlithatod, az egyiknél jobb lesz, a másiknál rosszabb. Én azt hallottam, hogy a 330 a 240-nel van párban. a 310-ről nem tudok igazán semmit.
-
sid.:Rc211v
őstag
Ez Geforce GT 310M , 330M mely vgak-hoz lehet hasonlítani teljesítményben?
-
Psych0
őstag
Sehol egy hsz, ami arról szól, hogy a sony az applet másolja? Mi lett a világgal?
-
^Clown
addikt
Az Y nagyon szimpatikus, csak kár, hogy mire ideér, nem 800 dolcsi lesz.
Marad a szürkeimport
-
lajthabalazs
senior tag
A közhangulat fenttartása érdekében az ilyen 1000$ -os táblázatokat cenzúrázni kéne. Az embereknek bűnös gondolatok kezdenek forogni a fejében vám és ÁFA elkerülés, vagy honatyáink szabadtéri lincselésével egybekötött reform. Nem hiszem, hogy Amerika annyival közelebb van kinához, hogy oda ilyen alacsony áron tudnak szállitani, ide meg majd a duplájáért...
-
hétalvó
addikt
az Y nekem nagyon tetszik, hi itthon is 800 dollar lenne, szerintem hamar haza jonne velem 1.
-
luw2win
őstag
Új ATI kártyákat szívesebben láttam volna bennük
-
total90
veterán
16,4"-on FullHD felbontás? Az szép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megújult a VAIO Z, Y, W és F széria.
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Hibátlan,garanciás ASUS TUF gamer laptop Full HD 144Hz/Core i5 11400H/RTX 3050/16GB DDR4/512GB SSD
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest