- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor_560sec
aktív tag
Milyen jol mutatnak a Gigabyte alaplpok fekete NYAK-kal ....
Igazan elhagyhatnak a babakek szint vagy visszaterhetnenek az erosebb kek szinre vagy felvehetnek a feketet is ... -
Expulso
tag
szépek bizony..
-
clippy
tag
Úgy látom a Giga megmarad az alapoknál.. semmilyen külső gyártó plusz vezérlő chipjeit nem teszi a lapjára (plusz Sata plusz Usb plusz egyébszolgáltatás).. amit a proci kínál ill. támogat azt adja oszt jónapot..szerintem a mai világban ez már kicsit kevés...
-
Kiflinger
tag
Oda a bátor design? Sehol egy lövedék? :-)
Legalább a késre harapó halálfej megmaradt! A banánzöld PCIe foglalatok kedvenc kategória. Ha a lányomnak akarok majd Sims4-hez egy bugyirózsaszín házba gépet építeni a divatos színösszeállítás már el is adta nekem a cuccot.Komolyra fordítva. Nem tudom. Kicsit olyan, mintha nem igazán tudák mit is akarnak. Pedig ez a "gyártsunk Gamer alaplapokat" dolog az ASUS-nak pl. már szépen bejött. Ha már elkezdték lehet elég lett volna megnézni, hogy aki sikeres ebben a szegmensben, az hogyan csinálja, aztán copy-paste. Jótól másolni nem szégyen. Se a szolgáltatások, se ahogy kinéz nem vehető komolyan. Csak az árcímke a komoly, de az meg ebben a kategóriában nem elég. Aki ilyen lapot vesz, már nem vezethető meg olyan könnyen marketing dumákkal. Ilyet ASRock is csinál. Gigabyte meg most olyan, hogy ASRock termék ASUS áron? Reset, fiúk, reset, aztán tessék újrakezdeni.
-
emre33
addikt
Sajna ez nekem nem lesz jó.
két VGA kártya + PCI X-FI elite pro kártyát nem lehet bekötni.
Hát bajba vagyok alaplap vásárlás ügyében
-
Jack@l
veterán
Hozzáértőktől kérdezném, hogy az UD3H-n a két SATA3 az az az intel saját vezérlőjével lehet megoldva, vagy gányoltak külső vezérlőcsippel?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Az a kislibazöld nagyon vicces
-
robyeger
addikt
nagy titok övezi a giga H77 lapjait, holott van olyan konkurens akinek nem hogy meg lehet nézni, de meg is lehet vásárolni méghozzá itthon
-
tome.jr
addikt
A Sniper egész pofás lett, a halálfejet azért lespórolhatták volna.
-
Logen88
aktív tag
Szépek lettek. Az mindenképp dicséretes, hogy semmilyen gépfegyver meg hasonló idiótaságok nincsenek rajta. UD7 nem is lesz?
-
Nekem megint tetszik a giga lapja, hibába Toxic-Blood-Steeve-es!
-
clippy
tag
Igazából nem is tudom mit mondjak.. nagyon "szépek", de kicsit felemás érzésem van, amit eltudnék fogadni az a "sniper 1 és az UD5H " kombinációja lenne.. ahogy nézegettem, az ASUS P8Z77 Deluxe alaplapja sokkal többszolgáltatást nyújt és valszeg hasonló árban lesz mint a Sniper 1-es..nekem van olyan érzésem, hogy a Gigabyte, nem mer "kockáztatni" és több szolgáltatást beépíteni? max a legfontosabbakat? (és azért is megkéri az árát?).. mintha kezdene kicsit leszakadni...bocsi ha nem jól látom a dolgokat
-
toyone
őstag
A G1 határozottan jobban néz ki mint a korábbiak.
-
T_Stark
őstag
Sehol egy tölténytár, pisztolycső, minigun?
Csak nem kezdik összeszedni magukat? -
radi8tor
MODERÁTOR
Google első találat kidobta Prohardver fórumot: Msi Z77 / H77 / B57 (LGA 1155) Alaplapok
-
arpeen2
senior tag
Én kérek elnézést, milyen (foglalatú) processzorokat lehet beletenni ?
mod.: nagyított képen látom hogy LGA1155, de azért a táblázatba belefért volna
-
banhammer
veterán
Pofás alaplapok.
-
<MZ/X>
őstag
Pedig a vadászrepülőre tettem volna a voksomat ha előtte megkérdeznek, mi lesz a VRM a csúcslapjukon...ehhez képest szerintem egész normális, sőt, szép lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A többiekhez hasonlóan a Gigabyte is komoly alaplapdömpinget rendezett Hannoverben.
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Crucial Ballistix Red 2x16GB DDR4 3600MHz CL16 kit (garancia: Alza, 2030.11.02-ig)
- 2 x 32 GB kit 6000 MHz CL30 DDR5 G.Skill Tident Z5 Neo RGB 10 év garancia!!!
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi + CPU AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest