- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
A proci szempontjából tök mindegy, mert ugyse 10 fázisól táplálkozik, ezek a dolgok maguknak a tápáramköröknek hasznosak, és a stabilabb, megbízhatóbb működés, jobban bíztosított velük, "erős" tuning esetén is.
Az egy dolog, hogy utána 2-2 ág egyesítve van. de előtte a feszszabályzók kevésbé terheltek, kevésbé melegednek, és talán még hosszabb élettartam is várható ezáltal.
Szóval nem olyan rossz dolog ez, csak manapság divat mindenbe belekötni. Természetesen egy athlon II x2 alá nem kell ilyen, de egy 24/7-ben húzott 4 magos deneb alá jól jön.
Persze ezt a megoldást nem kell az inteles 120 fázishoz hasonlítani, én legalábbis nem említeném egy lapon..
Én inkább a 870-es lapka miatt "aggódom", hiába a hydra chip, a 16 pci-e sáv biztosan kevés lesz a jövő vga-inak, ha kettőt használnánk. Meg szerintem a 870-es chippel szerelt lapot, amúgyis azok vennék, akik olcsóbb deszkát keresnek ez a hydra itt meg csak "feleslegesen" drágítja a terméket. Én kezdetben inkább csak a 890-es lapokra tettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Revolut
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- RETRO RAMok, DDR2-DDR3 laptop-asztali
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő