- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
A proci szempontjából tök mindegy, mert ugyse 10 fázisól táplálkozik, ezek a dolgok maguknak a tápáramköröknek hasznosak, és a stabilabb, megbízhatóbb működés, jobban bíztosított velük, "erős" tuning esetén is.
Az egy dolog, hogy utána 2-2 ág egyesítve van. de előtte a feszszabályzók kevésbé terheltek, kevésbé melegednek, és talán még hosszabb élettartam is várható ezáltal.
Szóval nem olyan rossz dolog ez, csak manapság divat mindenbe belekötni. Természetesen egy athlon II x2 alá nem kell ilyen, de egy 24/7-ben húzott 4 magos deneb alá jól jön.
Persze ezt a megoldást nem kell az inteles 120 fázishoz hasonlítani, én legalábbis nem említeném egy lapon..
Én inkább a 870-es lapka miatt "aggódom", hiába a hydra chip, a 16 pci-e sáv biztosan kevés lesz a jövő vga-inak, ha kettőt használnánk. Meg szerintem a 870-es chippel szerelt lapot, amúgyis azok vennék, akik olcsóbb deszkát keresnek ez a hydra itt meg csak "feleslegesen" drágítja a terméket. Én kezdetben inkább csak a 890-es lapokra tettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Asztalos klub
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi