- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
A proci szempontjából tök mindegy, mert ugyse 10 fázisól táplálkozik, ezek a dolgok maguknak a tápáramköröknek hasznosak, és a stabilabb, megbízhatóbb működés, jobban bíztosított velük, "erős" tuning esetén is.
Az egy dolog, hogy utána 2-2 ág egyesítve van. de előtte a feszszabályzók kevésbé terheltek, kevésbé melegednek, és talán még hosszabb élettartam is várható ezáltal.
Szóval nem olyan rossz dolog ez, csak manapság divat mindenbe belekötni. Természetesen egy athlon II x2 alá nem kell ilyen, de egy 24/7-ben húzott 4 magos deneb alá jól jön.
Persze ezt a megoldást nem kell az inteles 120 fázishoz hasonlítani, én legalábbis nem említeném egy lapon..
Én inkább a 870-es lapka miatt "aggódom", hiába a hydra chip, a 16 pci-e sáv biztosan kevés lesz a jövő vga-inak, ha kettőt használnánk. Meg szerintem a 870-es chippel szerelt lapot, amúgyis azok vennék, akik olcsóbb deszkát keresnek ez a hydra itt meg csak "feleslegesen" drágítja a terméket. Én kezdetben inkább csak a 890-es lapokra tettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest