Hirdetés
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nikon DSLR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
A /system/media könyvtár, tartalmazza a bootamimációt, és külön a hangját, valamint a sutanimációt, és hangját.
az eredeti romot kitömörítve ugyanezen mappába, megtalálod ezeket ugyanott. csak át kell másolnod ROOT jogosultság mellett. és (az első pillanatban megjelenő bootlogót nem számítva) ugyanazt látod, mint régen) -
-
vegyszer
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
Ha egy trendi levél nehezéket szeretnél csinálni, akkor nem gond.
Ha gond, hogy jó eséllyel soha nem fog többet működni, akkor gond.
SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE TEGYÉL NEM TIPZSAZONOS RECOVERYT, ROMOT FEL! Szerintem a root jog kikényszerítésére ez éppúgy igaz.
Beláthatatlan következménye lehet (mármint ami a funkcionalitást illeti )
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
Szervusz!
Az lenne a kérdésem, hogy jól értelmezem-e a dolgot, hogy a partíciók helyzetét, méretét a scatter file definiálja?
Az elképzelhető, hogy a 4 magos vonalon (konkrétan az Lenovo A820 bántja a fantáziámat) is ki lehessen egy megfelelően módosított file segedelmével a belső SD-t gyomlálni a ZTE V970 esetéhez hasonlatosan?Tudom, többször kérdeztem, de a válaszok lényegét nem sikeredett felfogni, hogy jól vélem-e, vagy sem...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- BestBuy ruhás topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő