Új hozzászólás Aktív témák
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz
aytukabozs #917 üzenetére
hát sajnos nem tudom, hogy Kínai telcsi létére, mi lehetett rajta, mert beszart a boot.
A napokban készítek fotót a telcsiről. a Framaroot úgy néztem apk. tehát a mobilon kellene futtatni?mert ha igen akkor sajnos az a korábban említett okok miatt nem fog menni. más megoldás kell.
-
ForgoLajos
csendes tag
Szia,
Honnan tudjam meg, hogy milyen platform?
milyen infó kell, és hogy tudom meg ezeket, ahhoz, hogy el tudd magyarázni, hogy rakjam rendbe a telcsit?
Jelenleg a a helyzet, hogy bekapcsolás után egy színes X világít a képernyőn.
Ha Factory -ba inditom, akkor minden kínai jelekkel van tele.
Nem vagyok teljesen kezdő, SW-eztem már Androidot, Win-t, meg minden-t, de ilyet még nem.
És mi az a framaroot?És milyenn SW mehet fel erre?
mert a múltkorira nem lehetett androidot tolni.
Kérlek segítsetek!!!
-
ForgoLajos
csendes tag
Sziasztok,
Valaki aki már csinált ilyet. Le tudnátok írni Képekkel, linkekkel, hogy hogyan rootoljak egy Samsung Galaxy S4 Mini KLÓN telefont? Szükségem lenne egy leírásra, Linkre, amivel rootolom, és linkre, ami az új root-ra mutat. köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest