Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tolkarius
tag
Nővéremnek sikerült egy ilyet beszereznie, ment volna vele görögországba... de nem müködik. Így semmi nem lett belőle, és most 3 hetet várhat a gari intézésre
-
polika
senior tag
Hát nem túl sok, nincsenek a témán színek, meg nem tudjuk hogy alapban milyen koszos volt a víz. Megértelek hogy nem szeretted volna ha pont nálad megy tönkre beázás miatt a vízálló masina, így is elég blama szerintem a cégnek és elég korrekt részedről hogy a beázást is meg írtad a körülményekkel együtt.
Egyébként azért írtam, mert szeretnék venni egy víz alatti hülyéskedésre is megfelelő kompaktot és ez alapján nem tudom eldönteni hogy ez megfelelő vagy sem.
-
polika
senior tag
Jó lett volna egy vízalatti teszt is, lehet hogy a torzítás azért van levegőn mert bele van kalkulálva a borító védő plexi és a víz vs levegő közti eltérő fénytörési index is. Plusz WB-t napfényen tesztelni szintén nem igazán nyerő, ugye vízben nagyon kevés a vörös/sárga fény és sok a kék, lehet hogy ezt próbálja kompenzálni a masina és ettől foltosodik sárgásan.
Nem védeni akarom hanem inkább azt hiányolom hogy nem ott készültek a teszt képek amire ez a masina hivatva van, ergo semmit nem tudunk meg abból hogy milyen képet várhatunk egy víz alatti fotózástól, ott vajon jó e a WB vagy utólag kell majd PS bűvészkedni, ott van-e CA stb.
-
leeate
senior tag
Az igaz hogy zajos, de tök szép a zaj/zajszűrés réteg a képeken
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
Cleinor
tag
válasz hibavissza #7 üzenetére
Dolgoztam a géppel.
Ahogy a teszben is le van írva: gyors, többi géphez képest nagyon gyors, minőségi a fogása, érezni hogy nem ázik be egykönnyen.
Ami kimaradt: Karabinerek csatlakoztathatók a gép négy sarkához, ezáltal hegymászáskor is kényelmes helyen van.
Nekem nagyon bejött, sokkal inkább mint az olympus csodái.
Hátrány: 38 mm
Amúgy csillagos ötös Viszem tengerre
[ Szerkesztve ]
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat ugyan az. Gyakorlatilag nem..."
-
hibavissza
veterán
...töröld az egész hsz-t akkor már, nem ér ez a "teszt" annyit, hogy épkézláb véleményt írjak...
-
hibavissza
veterán
Ár-érték 74%
/ennek a résznek fuss neki kulturáltabban, légyszi... Parci/
[ Módosította: Parci ]
-
majom2
senior tag
ha 15 centis vízben is már beázik akkor ez mégis mire jó??? pont a lényeg veszik el, ezután már szinte tökmindegy milyen képet készít... ez miért nem lett kiemelve az értékelésben?
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Egy 30k-es gép tudása 3x-os áron, csak azért, mert elvileg víz és ütésálló, de erre semmiféle garanciát nem vállalnak, és úgy látszik nem is az.
Simán nevetséges.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái