Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Szerk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Jó látni, hogy nem csak én gondolom így."
Sokan szidják évek óta a COD szériát, holott én visszagondolva rohadtul élveztem az összes részt az elmúlt évben, főleg a kampányokat. 6-8 órányi tömény akciófilmes téma, ezeket imádtam. (És nekem még az Infinite Warfare is bejött, imádtam a scifi sztori körítést)
-
ribizly
veterán
Hajaj. A kampány vége a legnagyobb cliffhanger-t tolta az arcunkba. Amúgy meg egy szokásos CoD single. Annyi, hogy messze a legtöbb újítást abba tették bele. A Tesselation (Terrain Detail) options-t off-ra kell rakni és nem lesz komolyabb fps drop.
Ha a multit is ki akarnád próbálni, akkor meg az egyik cfg fájljába be kell köhögni, hogy véletlen se engedje 800ms-ig el a ping-et, hanem mondjuk be kell korlátozni ~150-re.@(#11) oriic
Jó látni, hogy nem csak én gondolom így. -
laceszgamer
addikt
Nekem valahogy a BO1-hez és a Ghost-hoz volt hasonlatos. Nem tudom miért de az a kettő valahogy, illetve ez is kilóg kicsit a megszokott multik közül, valahogy mások, nemcsak a játék tempoja hanem úgy talán a fizikájuk is. BR annyira sosem fogott meg, igazából a kedvenc mindig a Hardpoint volt nekem, utána Domination aztán ha nincs más TDM.
-
b.
félisten
Azért a legnépszerűbb játékmód lett újabban
e egyetértek, érdemesebb fix csapattal tolni.Egyébként minél előrébb jut az ember a ranked listán annál kevésbé fordul elő. Top 5 ben vagyok most, nagy ritkán vagyunk 4 emberrel vagy annyi ellen.
Mire viszont idáig eljutottam, sokszor előfordult, sokszor haraptam az asztal szélét is miatta.laceszgamer:
pedig nagyon pörgős lett, eltalálták a fegyvereket is most benne. Br mód meg adja magát.
A z a "tényleg új" nem COD lenne. Van egy jellegzetes stílusa és játékmódja amit ha megváltoztatnak nem tudom mennyire marad COD. Persze lehetséges, hogy jól sikerülne, én örülnék neki, ha kísérleteznének, csak maradjon meg az, amiért szeretjük sokan. -
laceszgamer
addikt
Vagy lehet, hogy elérkezett az idő mikor már valami tényleg újat és jót kéne alkotniuk.
Eddig azt mondhattam a 3 kivételével minden rész megvan, de már úgy kell mondanom a 3 és a BO4 kivételével. Egyszerűen számomra már a béta sem adta át valahogy a hangulatot, olyan nem is tudom, mindig az jutott eszembe, hogy mintha valami fanmade BO3 kiegészités lenne kifejezetten lassú játékmenettel.
-
b.
félisten
válasz
Carlos Padre #4 üzenetére
De igen.
-
Danex
addikt
Pedig nem lett volna rossz, de ha b*sznak fejleszteni meg ranked rendszert rakni a játékba akkor sokat nemér egyik sem.
Ráadául 16-19ezerbe kerül, többet várna el az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest