Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért a legnépszerűbb játékmód lett újabban
e egyetértek, érdemesebb fix csapattal tolni.Egyébként minél előrébb jut az ember a ranked listán annál kevésbé fordul elő. Top 5 ben vagyok most, nagy ritkán vagyunk 4 emberrel vagy annyi ellen.
Mire viszont idáig eljutottam, sokszor előfordult, sokszor haraptam az asztal szélét is miatta.laceszgamer:
pedig nagyon pörgős lett, eltalálták a fegyvereket is most benne. Br mód meg adja magát.
A z a "tényleg új" nem COD lenne. Van egy jellegzetes stílusa és játékmódja amit ha megváltoztatnak nem tudom mennyire marad COD. Persze lehetséges, hogy jól sikerülne, én örülnék neki, ha kísérleteznének, csak maradjon meg az, amiért szeretjük sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest