Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
TESCO-Zsömle #36 üzenetére
Vagy ahogy az előző cikkben láttam..fizetek 1000 dollárt és megkérem őket hogy léccciii..kezeket akarok
-
Sirandrish
legenda
válasz
TESCO-Zsömle #34 üzenetére
Én csak egy opciót akarok...ne kelljen neked 4 kezet látni de ha én akarom akkor tehessem meg..szerintem ez a mai világban nem nagy elvárás.
-
Sirandrish
legenda
válasz
TESCO-Zsömle #32 üzenetére
"Szóval minden apróságért fizetni kell, ezért ingyenes"
Ugyan már...nem vagy te hülye gyerek...attól még ingyenes hogy előnyre teszek szert azzal hogy fizetek...de ezt nem hinném hogy magyaráznom kell neked.
"Értem én elsőre is, csakhogy most írod először."
#26?"Engem zavar, hogy két kormánykereket látok 4 kézzel, ráadásul beállításoktól függően még eltérően is mozognak..."
Én ezt értem..de ha engem nem zavar? Vagy ha Joy-al játszom?
Továbbá nem értem miért jobb "2 kormányt 2 kézzel" vezetni úgy hogy az egyikhez konkrétan egy kéz sem ér hozzá -
Sirandrish
legenda
válasz
TESCO-Zsömle #29 üzenetére
Mikrotranzakciós lesz.
Szóval ingyenes marad.És a kezem mozgatja a kormányt...ezt értem...és meg is értettem.
Te nem akarod megérteni hogy az nem pálya 2011/2012ben hogy nincs keze a karakternek.
És ha neked nem kell akkor legyen opció...ezen mit nem lehet megérteni?
Ennyi erővel kormány sem kéne mert az is előtted van.Ha Kinectel játszol mondjuk focis játékot akkor nem akarod látni a karaktert MERT úgy is te futkározol és látod magad??
Csak a labda ott gurulna magától...tök király lenne.. -
Sirandrish
legenda
válasz
TESCO-Zsömle #27 üzenetére
Most mi van?
Azért vegyek 1 10K-s kormányt hogy játszhassak egy ingyenes játékkal?
És ha veszek kormányt mert marha jó...akkor már mozgathatja a semmi a kormányt?
Nagyszerü.. -
Sirandrish
legenda
válasz
TESCO-Zsömle #24 üzenetére
Én Controllerrel játszanám..és azért 1 pár kacsót jó lenne látni
Ha opció a kéz akkor ok..de ha csak szimplán nem lesz benne az gagyi. -
atidzsiforc
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #24 üzenetére
Akkor latvanyos, ha billentyuvel, kontrollerrel jatszik az ember, szerintem; de az apro, finom mozdulatok kb. lehetetlenek. Meg eleg hulyen nez ki, amilyen sebesseggel rangatozik a kormany az analog kartol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest