Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
üdv beszéltem a lechner tudásközponttal telefonon, hogy nem megy a konzultációs térkép. segítőkész volt akivel beszéltem és tájékoztatott, hogy nem tudja, hogy hozzájuk tartozik-e, de utánaérdeklődik... másnap felhívott, hogy igen, ők üzemeltették, de már lekapcsolták (a geoservert, ami a térképadatokat löki a térképre)... kérdeztem tőle,hogy hogy lehet, hogy a kedves adőfizetőknek, a mi pénzünkből, kifejelesztik, elérhetővé tesznek, üzemeltetnek egy közérdekű adategyeztető oldalt, majd még mielőtt egyébként is amiért létrejött, azok a fejlesztések, projektek befejeződtek volna egyáltalán, egyszer csak valaki gondol egyet, hogy "lekapcsoljuk"... gondolom ez már nem az ő hatásköre, de emailben, vagy levélben, lehet még érdeklődni ( egy layerrel feljebb...
), hogy mi volt ennek az oka, és, hogy van-e rá mód, hogy visszaállítsák... erre nekem már nincs erőforrásom... valaki esetleg nem tud más alternatívát, hasonló nyilvános adatok hozzáféréséhez? ty
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest