Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Félreértettél...
A fogyasztást olyan szempontból írtam, hogy lehet, hogy valaki emiatt vesz kisebbet (s ezáltal alacsonyabb fogyasztásút), mert gyakorlatilag egész nap használná... Ebből következik, hogy nem hálóba, hanem nappaliba... (Speciel nálunk is fennáll annak a lehetősége, hogy 40-42" helyett 32" lesz majd valamikor a nappaliban, mert egyrészt ekkora is elég lenne, másrészt sokkal olcsóbb, harmadrészt meg napi sok száz wattot spórolhatunk vele.)A kicsi képcsöves tévéket meg azért említettem meg, mert úgy általánosságban mondtad, hogy a 32" az egy nagyon kicsi TV... Hát szerintem nem... És hidd el, nagyon sokan még egy ekkora LCD-t/plazmát sem engedhetnek meg maguknak...
DEJVID & pincehely: Hát azért a 40-46" FullHD-t (ráadásul TV-ben) nagyon nem viselném el monitorként, ráadásul karnyújtásnyira...

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- LG UltraGear 32GS85Q-B 2K /180hz 2év garancia
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A fogyasztást olyan szempontból írtam, hogy lehet, hogy valaki emiatt vesz kisebbet (s ezáltal alacsonyabb fogyasztásút), mert gyakorlatilag egész nap használná... Ebből következik, hogy nem hálóba, hanem nappaliba... (Speciel nálunk is fennáll annak a lehetősége, hogy 40-42" helyett 32" lesz majd valamikor a nappaliban, mert egyrészt ekkora is elég lenne, másrészt sokkal olcsóbb, harmadrészt meg napi sok száz wattot spórolhatunk vele.)