- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Philips LCD és LED TV-k
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házi hangfal építés
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Képcsöves tévéket szerintem már nem is lehet kapni.
Vagy csak nehogy eldugott spéci helyeken... Tehát azokat figyelembe venni akkor, mikor átlagos méretről beszélünk hiábavaló is.
Viszont ahogy mondod a 100 centi körüli tévék vannak elterjedőben. Vagy inkább fölötte. Aki most vesz tévét az nem hinném, hogy 80 centi körül választ.
Persze hálóba okés, de én most rendes nappaliba való tévére gondoltam.Az meg, hogy mennyit eszik megint más kérdés. Szerintem hálóba is berakni egy 80 centis TV-t az még talán luxus kategória. De legalábbis az átlagember nemigazán engedheti meg magának, hogy a hálóban is 80 centis tévéje legyen...
De ha mégis akkor ott nehogymár az a 20-30watt fogyasztáskülönbség számítson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest