Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bozont

veterán

válasz Pityu. #30 üzenetére

Az ilyenekre nem kell hallgatni. Mindenkinek mások az igényei és főleg a látása, mert az sem mindegy. :D
    Amit én ajánlani szoktam az 1080p 24"-ig, felette 1440p (vagy 4k akinek ez az igénye de játékra még drágának tartom ezt a felbontást). De ahogy írtam is a látásról, én 27" felett (itt most a 16:9-es képarányra gondolok) 1440p-t sem vennék mert nekem már nagyok a pixelek. De öcsém teljesen jól elvan a 32" 1440p-vel, mert szemüveges és nem látja a különbséget az enyém és övé között.
    120Hz alatt sem vennék már monitort, de ha több az sem baj, ma már úgy is a 144Hz az elterjedtebb. Viszont mindenképpen legyen v-sync és g-sync kompatibilis, nagyon jó funkció, minden bajom van hogy most nem megy nV-vel (sajnos csak FS-t tud az enyém :( ).

Szóval amit nagyon ajánlok hogy menj be egy üzletbe ahol többféle monitor is ki van állítva és megtudod nézni a különböző méret/felbontáskombinációkat. Meg hogy kell-e a széles vászon vagy sem. Aztán ha megvan mi jön be, akkor egyszerűbb lesz megtalálni a megfelelő típust.

Új hozzászólás Aktív témák