- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
most nézem, hogy nincs e-sata? az egyik usb helyett igazán vihettek volna hátra egyet. igaz, ki lehet vinni az alaplapról egyet akár a frontra, de akkor is...
-
szab.tam
nagyúr
nem tudom, mire számítasz, amikor egy magyar nyelvű fórum topic-jába beillesztesz fél oldal angol szöveget. kiscsit az angolul nem tudók lenézése. tudom, google fordító. na, mind1...
és a többieknek is:
[link]A fórum alapelvei:
...
. a fórum nyelve magyar.eléggé elharapódzott, hogy jópofiságból angol félmondatokat dobtok be. aki meg hülye, az ne értse a diskurzust...
nem vagyok moderátor, de személy szerint ez nagyon zavar, és igazából sért is....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
banhammer #23 üzenetére
-> #7...
egyébként gyönyörű, nagyon tetszik.
és az analóg 5 jack is ott van. sokakanak probléma egy htpc kialakításánál, hgoy megelégednének az aktív hangfalszettel, de csak analóg bemenet lévén nem tudják rákötni, mert a lap gyártója kispórolja a jack-eket.
vagy át lehet definiálni a 3-at, de akkor lőttek a mic bemenetnek.de itt minden megvan. induló ára lesz vagy 35k...
használtan 1 év múlva kell megvenni, 15-17-ért. mindig ez van...
az XFX730i 9300 htpc lapomat is így vettem, mert újonnan sajnáltam érte a bő 30-ast...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest