Új hozzászólás Aktív témák
-
Parano1d
tag
Azért a Seasonicon kívül van még pár táp belső, ami jó garancia a minőségre. Pl Super flower, Sirtec, Enhance, és az FSP is.
Ez nem jelenti azt, hogy csomó más gyártónak (pl CWT) nincsenek jó tápjai, csak nem feltétlenül mind minőségi cuccok. Ezért nem is szokták annyira ajánlani őket. A felső gyártóknál is vannak elég nagy minőségbeli különbségek az egyes tápoknál, de azért viszonylag magasan van a küszöb. -
-
nubreed
veterán
Nyilván, a Seasonic és Seasonic beles tápok mindenkinek eszébe jut aki kicsit is foglalkozott a témával az évek alatt, de amíg az Enermax nem került ebbe a helyzetbe, amiben van, ugyan olyan minőséget és megbízhatóságot képviselt mint a SS.
-
Locutus
veterán
Régebben én is enermax hívő voltam.. legalább 3 enermax tápom volt, aztán még lepa is, szintén enermax belsővel is. Az is 6 évet ment 24/7-ben. Fasza cuccok voltak. Viszont az utóbbi pár évben már nem tudom komolyan venni őket, amióta nem a saját technológiájuk csücsül az enermax nevű tápokban.
Inkább átnyergeltem Seasonicra. És igazából mióta megvan a SSR-850TD, csak mosolygok a többin
(bár épp a napokban az Andyson belsős Aerocool táp azértegy elismerő hümmögést is ki tudott váltani belőlem) -
Scholes9
nagyúr
A belső jónak tűnik.
-
-
Walter_White
senior tag
Mi a baj a CWT-béllel? - Felső kategoriában? - általában nem ajánlják ott sem- de miért.... Én egy RM1000X-re neveztem be 45.eFT-ért még 2 éve, és azóta is tökéletesen teszi a dolgát. (úgy tudom az is CWT beles)
-
-
-
Kíváncsi vagyok a Fortech Electronics mit takar a kisebb tápok esetében?
Gondolom akkor itt is a Segotep átmatricázásról van szó
Enermax ....
Persze a belső minőségi , ezzel nincs gond. Csak hát eladták a lelkület
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az 500, illetve 600 wattos variánsok után nagyobb teljesítményű modellekkel jelentkezik a gyártó.
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest