Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
#13260800 #288 üzenetére
Es megvalami:mas a proba mas a hasznalat: En is probaltam iphonet. Egy hetig . Elso szeriast.
Legfagyott, nem erzekelte rendesen az ujjam, a szavaiddal elve mondhatnam, egy hulladek volt , az alapjan sosem kene. Megis nez szet a boldog iphone tulajok kozt.En csak probaltam. Mas meg hasznalja.
stevve: hja. Nekem nem kene, tul kicsi a kijelzoje,es a kezem nem tudom jol megtamasztani rajta, bar ez utobbi lehet gyakorlas kerdese. Raadasul zongoralakk (brr), minden ujjlenyomat ott ekeskedik rajta (az altalam emlitett 60 ezer forintos masik gep mar jobb volt ilyen szempontbol, megegyezo belsovel) AMi viszont jo benne, hogy lazan egy kezbe kapom, es viszem le a konyhaba.
Az iPad webbongeszesre, filmnezesre, kepek nezegetesere, es egyeb olyan dolgokra kivalo, ahol az ember alapbol egeret hasznalna kattintasra, de szvsz amint kicsit tobbet kell hasznalni a billt, vagy mondjuk urambocsa kisebb "photoshop" jellegu munkat kene vegezni , ott mar elbukik.... netbookon ezt meg meg tudod kulso egerrel oldani.
-
tildy
nagyúr
válasz
#13260800 #285 üzenetére
Az asus tenyleg markatlan, valoban.
Ahogyan te is vegig jo fiu voltal , igen.
A cimbi amugy a parom, es ugy latom a topic alapjan eleg kevesen alltak a velemenyed melle. Talan mert olyan. Semmi gond ezzel, ha azt mondod, xy az elonye, zzs a hatranya, de inkabb azt ecsetelted 3 hozzaszolasban, hogy MINDEN netbook szarfos hulladek, aki meg azt hasznalja, minimum hulye, de legalabbis mazochista. Ugye vagod, mivel van problema?
-
Esmein
nagyúr
válasz
#13260800 #282 üzenetére
ket hozzaszolasban ketszer nevezted hasznalhatatlan szarnak ugy hogy nyilvanvaloan nincs vele valos tapasztalatod. A billentyuk az eredeti (full size) 92%-ara vannak osszenyomva, ami egy okos felulet kialakitassal mint a hp mind az asus gepen tobb mint hasznalhato kialakitast eredmenyeznek. Epp a billentyuzetet kell emlegetned, amikor nyilvanvalo, hogy egy ipad(mivel ez annak a topikja) elhal mellette mert a) nincs neki fizikai billentyuzete, b) ami van szinten ugyanakkora vagy kisebb meretu raadasul virtualis.
Van par dolog amiben jobbak a full size laptopok ill az ipad, de az nem a billentyuzet. (hadd ne magazzalak mar online)
szerk.: mindegy foloslegesen koptatom a billentyuzetet mar latom. Egy modi lekapcsolna a villanyt utanunk?
@285: 80 ezerert egy jobb megoldast mutass. Vigyazat, trukkos mert a 6 oras akkuidot is nezem.
-
tildy
nagyúr
válasz
#13260800 #281 üzenetére
Lehulladekozol egy termeket, egy azt hasznalot meg szimplan lemazochistazod, lehulyezed (és még te vagy a hozzáértő mert naponta 30 ezer karaktert begépelsz Kozben beirod, hogy, mar a hozzad intezett elso hozzaszolasaban letegez (hogy most ez a leszolasnak egyfajta szlengje-e nem tudom..) , holott ilyenrol szo sincs, akkor szerintem jobb ha nem allitasz "valotlansagot".
Ja es azt nem mondtam, hogy az , hogy te applefan vagy, es magadbol indulsz ki, az sem jelent ugyanugy semmit sem
Irj szakdolgozatot ipaden, utana beszelunk
-
tildy
nagyúr
válasz
#13260800 #269 üzenetére
Lehet akit te igy leszolsz, regebb ota ott van a szamitastechnikaban, hardvertemaban, mint te. Nem tudhatod.
Neki munkaeszkoz , tehat napi szinten hasznalja, nem keveset, talan kicsit hozzaertobb. Ha te ipaden begepelsz annyi karaktert mint o, es azt mondod, hu milyen jo, azt azert megneznem. Nemhiaba nem terjedtek el a foliabillentyuzetek, egyszeruen ergonomiailag nem jo a keznek.
A 60 ezer forintot (egyik lakotars most vett ugaynolyan kepessegekkel biro gepet , mitn esmein, ennyiert) aki meg tularazottnak mondja egy netbookra... Az meg szimplan nem ert hozza. -
Esmein
nagyúr
válasz
#13260800 #269 üzenetére
Szerintem egy neveletlen p*cs vagy, gyozz meg hogy nem addig nem fog valtozni az allaspontom, addig meg vigan megirom a szakdolgozatnyi anyagomat egy netbookon.
Egyebkent meg szaladj el egy media marktba es probalj ki egy HP meg egy Asus netbookot, es hasonlitsd ossze az acerek billentyuzeteivel, majd probalj ki egy ugyanennyibe kerulo iPadet, es ha vegeztel rogton egy ugyanennyibe kerulo 15.6"-os notebookot is.
-
-
Esmein
nagyúr
válasz
#13260800 #173 üzenetére
"Egyébként ha már itt tartunk azok a hulladék szar netbookok vannak túlárazva. Nem kicsit nagyon. Ami szerintem emeli ennek a cuccnak az árát is."
Egy 1005Ha-n dolgozom napi 14 orat, es igen, gepelek is rajta olyan napi 30 EZER karaktert munkabol kifolyolag, meg meg agy 5 ezret az ilyen hozzaertok szamara. 6 honapja hasznalom, 1 meter 83 vagyok ehhez merheto kezzel es ujjmerettel es igy is 70 szot irok percenkent a billentyuzeten, 249 fontert vettem, ami atszamitva akkori arfolyamon 74 ezer forint volt.
El tudom vele vegezni a munkamat, kicsi, konnyu olcso. Egyeb dolog amit meg akartal kerdezni egy olyan valakitol, aki hasznalta is mar nem csak almodott rola?
-
tildy
nagyúr
válasz
#13260800 #220 üzenetére
a nem fagynak le-t cafolnam, egy hetig volt nalam elso generacios iPhone anno, lefagyott, nem lehetett lapozni, nem jelenitett meg semmit, csak a ket pottyot az oldalak aljan.
Lehet egyedi hiba, de nalam osszejott.alex: azt irod 605k, itt 535. Meg igy is 70 ezerrel tobb otthon. Es igen, vegfelhasznaloi ar afaval. ha annyi lenen az afa otthon is mint, meg akkor is 30-al , 40 ezerrel tobbe kerulne.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
#13260800 #194 üzenetére
Biztos hogy nem, mikor a netbookok arai is kb 20al tobbe vannak otthon, mint itt. Pedig meg anglia is dragabb az usahoz kepest. Nem szabad Usa arakkal szamolni, realisabb az angol arakat atvaltani, es meg 20-30 ezret radobni .
alex: kerlek tnaulj mar meg olvasni: otthon tularazott. Nem altalanossagban. tudod amikor itt megkapunk egy 27es imacet 1634 fontert (1,634.00 GBP = 535,993.11 HUF) mig otthon ugyanez 622 ezer ft, akkor igenis mondhatja az ember, hogy tul van arazva otthon a macek igen nagy hanyada . -
válasz
#13260800 #186 üzenetére
Értem már... te dollár konverzióval abban a tévhitben élsz, hogy 100e körül megkapod majd itthon... ez itt a bibi, hogy nem és ha jól megnézed, mennyit írtam a 220volt árához képest olcsóbbnak, meglátod, hogy én is hasonló ár körül tartanám elfogadhatónak (a márkát is beleszámítva). Na akkor már lehetne a netbook árához hasonlítani, de akkor sem lenne sok értelme... nem ugyanaz a kettő.
M@trixfan:
Köszönjük az értékelést, de most pont a kolléga tévedt el, ne zavarjon.Amúgy nem kell utazni, van ebay is.
(#184) Alex91:
Továbbra is: nem ez volt a kérdés. -
válasz
#13260800 #176 üzenetére
Miért kardoskodsz ilyen erősen a netbook árával, amikor épp azt hangoztatja mindenki, aki a terméket védi, hogy ez nem netbook? Ráadásul felejtsük már el, hogy mi műanyag és mi nem. Nem a NASA állítja elő az iPad-et sem, szóval nem lehet arra sem fogni sem az árát.
Egyébiránt a fenti érvelésednek egyetlen sora sem indokolja azt, hogy miért is kell 200 000 fölött adni ezt a cuccot? Olvasáshoz? A panel miatt? az biztosan nem dob ennyit rajta. az alma miatt? Igen, pontosan az alma miatt kerül ez ennyibe és nem jó 50-60-nal olcsóba, ahogy az talán reálisabb lenne. Nekem mindegy, kinek éri meg, de erre azt mondani, hogy jó árban van ma Magyarországon, elég érdekes dolog.
-
tildy
nagyúr
válasz
#13260800 #173 üzenetére
hehh???
Oke kezzel nyomkodhatod a tablat, de normalis netbookot mar 60-90 ezer forintert kapsz. Itt a ukben tuti.
Nem olyan hulladek sz.rok. Raadasul annyi penzert amennyiert otthon az ipadot adjak inkabb itt vennek egy 13as macbook prot. (msot hogy az uj szeria jon ki 800 fontert adjak a regebbi tipust.)Itt ilyen arakon van az ipad:
Wi-Fi
16GB1
Ships: June
Free Shipping
£429.00
Select iPad with Wi-Fi 16GB
32GB1
Free Shipping
£499.00
Select iPad with Wi-Fi 32GB
64GB1
Free Shipping
£599.00
Select iPad with Wi-Fi 64GB
Wi-Fi + 3G Learn more about 3G data plans.
16GB1
Free Shipping
£529.00
Pre-Order iPad with Wi-Fi + 3G 16GB
32GB1
Free Shipping
£599.00
Pre-Order iPad with Wi-Fi + 3G 32GB
64GB1
Free Shipping
£699.00 -
válasz
#13260800 #163 üzenetére
De, túl van árazva - itthon mindenképp.
"Szerintem a tudását ne firtassuk mert szerintem egy ilyen cuccnak ennél nem is nagyon kell többet tudnia."
Persze, hogy nem, mert azt mondják, hogy nem kell. Amelyik meg többet tud, az mindjárt műanyag gagyi. Így megy ez... na mindegy. Jó ez és minőségi, de nem kell hátra esni tőle - még mindig azt mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest