Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
vilmos.nagy #1938 üzenetére
Ja amugy meg azt el is felejtettem, hogy ott van az uzenetnel a lefele mutato kis haromszog (a Message - now mellett), ha arra raboksz, akkor legorditti a szoveget, ami olvashatova valik.
-
Jakuu
őstag
válasz
vilmos.nagy #1938 üzenetére
A beallitasok - ertesitesek - ertesites felulet beallitasoknal esetleg a Expand top notification kapcsolo ? xiaomi.eut hasznalok igy a magyar megfelelojet nem tudom. Kerdes, hogy az eredeti romban ez megtalalhato e. Raadasul ott allithato az ertesitesi stilus is.
-
szente
addikt
válasz
vilmos.nagy #1840 üzenetére
Nálam most ArrowOS van fent, jól működik, jól is néz ki, de az akksi idő érezhetően rosszabb, mint MIUI-n.
Egyébként tudtok olyan GCam-ot, amiben van ultraszéles látószögű lencse?
-
öregpapa
tag
válasz
vilmos.nagy #1840 üzenetére
Üdv! Én Samsungon is a tiszta androidot szerettem.Ott sokat kipróbáltam és a legstabilabb a crDroid volt.Erre a telefonra most jelent meg és azonnal feltettem,eddig minden rendben müködik.A banki appok kipróbálásáig még nem jutottam el,nekem Erste kell,ha felteszem és kipróbáltam,jelezni fogom,hogy jó-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest