Új hozzászólás Aktív témák
-
narancsmag
újonc
Hello blokad és Janix14!
Ha jól veszem ki a szavaitokból, van valami tapasztalatotok ezzel a Classmate pcvel.
Nekem is van hozzájuk szerencsém (habár lehet, hogy jobban is lehetett volna választani látva a problémát), nem mindig működnek helyesen.
25 darab van a kezeim között, és elég gyakori jelenség, hogy vagy kékhalállal lefagy, vagy bekapcsoláskor egyszerűen nem indul el, mert azt mondja hogy nincs benne merevlemez ahonnan el tudna indulni (az utolsót, ami ezt csinálta, meghallgattam és a winyó elég csúnyán kattogott).
Ez lehet ugyanaz a hiba, amire Ti is gondoltok, és mint szériahiba emlititek?Mellesleg, amikor még garanciális volt visszaküldtünk vagy 8-at. Kábelcsere, oprendszerfrissités és hasonlókkal jöttek vissza. Mondanom sem kell, hogy azóta is ugyanúgy megállnak, teljesen véletlenszerűen...
Pár helyen láttam, hogy több ezer darab van forgalomban. Nem értem, hogy csak az szar, ami nálunk van, vagy máshol ugyan ott van, de nem használják vagy, nem tudom....
Több mint 1/3-ával már volt gondunk.Szasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest