- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
ez micsoda?
-
blokad
senior tag
válasz
narancsmag #14 üzenetére
A kékhalálra a megoldás biosban a videomemóriát fixed-re tenni. A vinyós történet eddig nálam egyszer fordult elő, de az egy indítás után.
Szériahiba szerintem.
-
narancsmag
újonc
Hello blokad és Janix14!
Ha jól veszem ki a szavaitokból, van valami tapasztalatotok ezzel a Classmate pcvel.
Nekem is van hozzájuk szerencsém (habár lehet, hogy jobban is lehetett volna választani látva a problémát), nem mindig működnek helyesen.
25 darab van a kezeim között, és elég gyakori jelenség, hogy vagy kékhalállal lefagy, vagy bekapcsoláskor egyszerűen nem indul el, mert azt mondja hogy nincs benne merevlemez ahonnan el tudna indulni (az utolsót, ami ezt csinálta, meghallgattam és a winyó elég csúnyán kattogott).
Ez lehet ugyanaz a hiba, amire Ti is gondoltok, és mint szériahiba emlititek?Mellesleg, amikor még garanciális volt visszaküldtünk vagy 8-at. Kábelcsere, oprendszerfrissités és hasonlókkal jöttek vissza. Mondanom sem kell, hogy azóta is ugyanúgy megállnak, teljesen véletlenszerűen...
Pár helyen láttam, hogy több ezer darab van forgalomban. Nem értem, hogy csak az szar, ami nálunk van, vagy máshol ugyan ott van, de nem használják vagy, nem tudom....
Több mint 1/3-ával már volt gondunk.Szasz
-
Janix14
csendes tag
csak nekem szórakozik olyannal,hogy készenlétiből való visszalépés után kapok 1 kékhalált?
szerk.: az elma icon azért befigyel
-
blokad
senior tag
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
free volt nekem, sulitól kaptam egy évre, mert órákon ezzel fogunk elvileg tanulni
-
mexicanraven
senior tag
Hogyévetted?
Használd borban, nyugadalomban, békességben sok sávszélességgel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- Jelszókezelők
- Milyen program, ami...?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest