Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
ez micsoda?
-
blokad
senior tag
válasz
narancsmag #14 üzenetére
A kékhalálra a megoldás biosban a videomemóriát fixed-re tenni. A vinyós történet eddig nálam egyszer fordult elő, de az egy indítás után.
Szériahiba szerintem.
-
narancsmag
újonc
Hello blokad és Janix14!
Ha jól veszem ki a szavaitokból, van valami tapasztalatotok ezzel a Classmate pcvel.
Nekem is van hozzájuk szerencsém (habár lehet, hogy jobban is lehetett volna választani látva a problémát), nem mindig működnek helyesen.
25 darab van a kezeim között, és elég gyakori jelenség, hogy vagy kékhalállal lefagy, vagy bekapcsoláskor egyszerűen nem indul el, mert azt mondja hogy nincs benne merevlemez ahonnan el tudna indulni (az utolsót, ami ezt csinálta, meghallgattam és a winyó elég csúnyán kattogott).
Ez lehet ugyanaz a hiba, amire Ti is gondoltok, és mint szériahiba emlititek?Mellesleg, amikor még garanciális volt visszaküldtünk vagy 8-at. Kábelcsere, oprendszerfrissités és hasonlókkal jöttek vissza. Mondanom sem kell, hogy azóta is ugyanúgy megállnak, teljesen véletlenszerűen...
Pár helyen láttam, hogy több ezer darab van forgalomban. Nem értem, hogy csak az szar, ami nálunk van, vagy máshol ugyan ott van, de nem használják vagy, nem tudom....
Több mint 1/3-ával már volt gondunk.Szasz
-
Janix14
csendes tag
csak nekem szórakozik olyannal,hogy készenlétiből való visszalépés után kapok 1 kékhalált?
szerk.: az elma icon azért befigyel
-
blokad
senior tag
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
free volt nekem, sulitól kaptam egy évre, mert órákon ezzel fogunk elvileg tanulni
-
mexicanraven
senior tag
Hogyévetted?
Használd borban, nyugadalomban, békességben sok sávszélességgel!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest