- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zabcs80
tag
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Hellgate most már jó lenne, de elő kell fizetni rá.
Nagyon sok jó újdonságot tettek már bele. Nekem pl. nem éri meg az előfizetést (havi 10euro).
(Azon vacilálok, hogy el kéne adni a játékot, ha nem fizetek elő) -
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #48 üzenetére
Én még annyit hozzátennék, hogy jó lenne egy World of Warcraft-szintű ingyenes MMO is, mert azért azzal el lehetne játszani.
De amúgy egyetértek, jöjjön a Diablo 3!!!
És tartson legalább addig kifarmolni a 99-es szintet, mint a 2.részben.
Persze nem a játék kb. húszszoros végigjátszásával.
-
whatever
aktív tag
válasz
Sirandrish #41 üzenetére
egy?
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #41 üzenetére
A Diablo2-höz a LoD az 1.07-es patchet jelentette, és a kettő között volt egy év megjelenésben (Wikipedia szerint Dio2 megjelenése 2000. jún. 29, LoD 2001. jún. 29.)
A WoW 2004 novemberében indult az USA-ban, 2005 februárban Európában; egy kieg jelent meg hozzá (mint a Dio2-höz, Warcraft2-höz, Warcraft3-hoz és Starcrafthoz
), a második kieg belsős, céges alfatesztje folyik jelenleg.
-
LucifeI2
őstag
válasz
Sirandrish #37 üzenetére
A WoW szerintem nem 20 dollárral hoz többet. Többet kaszáltak vele, mint az eddig megjelent összes játékukkal az tuti.
-
whatever
aktív tag
válasz
Sirandrish #37 üzenetére
A koreai előrendelésekből
-
Blaise
veterán
válasz
Sirandrish #37 üzenetére
D2 Lord of Destruction nem kiegészítő ?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #28 üzenetére
Nem, tuti nem.
Nem jól fogalmaztam. Úgy akartam mondani, hogy most elsődlegesebb a Blizzard számára a WoW-kiegészítő, majd a Starcraft 2, és esetleg utána a Diablo 3.Azért akármennyire is sikeres volt a Diablo, nem mérhető a WoW-hoz.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #25 üzenetére
Pont azért nem sietnek a Diablo-val, mert abból nincs pénz nekik. Bár pont ez miatt kellene is egyben megcsinálniuk, hiszen a WoW termel nekik annyi pénzt, hogy lehet mellette egy kevésbé profitáló játékuk is.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Mert most mit is akarhatnának ők igazán? Több pénzt? A mai napig a World of Warcraft a legfőbb bevételi forrásuk, inkább arra koncentrálnak. A Diablo 3 nem MMO, abból nincs pénz. Őszintén, te játszanál a Diablo 3-al, ha MMO lenne? Én tuti hogy nem, mert a Diablo-fíling sohasem vog átjönni MMO-formában - éppúgy, ahogy FPS/TPS-nek sem volt jó a Hellgate-ben.
És úgyis előbb még mindenképpen kiadják a Starcraft 2-őt, és majd amikor a milliónyi Diablo-fanatikus már kiegyenesített kaszával ront a Blizzard HQ-ra, akkor lejár a visszaszámlálás, és bejelentik... hogy a Diablo 3 fejlesztés alatt van! Hurrá, végre bejelentették a játékot, már csak azt a bő két évet kell kivárnunk, amire megjelenik.
-
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Egyet kell, hogy értsek. Aki szerette a diablot és kattog, az a titan quest+it-al játszon.
Ha RPG akkor nállam egyértelműen ez az örök király.
Sajnos még mindíg 10k körűl kapni -
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Immortal Throne
Ezt eszik avgy isszák?Mire jó?Mi ez? -
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Ezt akartam hallani"látni",feltelepítem aztán jöhet az extázis
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Titan Quest
Ezzel probálkoztál már?
Most rakom csak fel talán a hétvégén próbálom ki remélem
Állitólag DIO-hoz ez a leghasonlóbb game?! -
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
Ugyan arra gondolunk akkor
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Az biztos,hogy a mai napig nagyon sokan szeretik és amig nemjön a 3 addig azzal tolja mindenki
Én félek,hogy csalódás lesz és teljesen más az egész játékmenet
Reményekkel teli várom az érkezését -
Gyusz
őstag
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Az eredeti fejlesztők jó része a Flagship Studios keretein belül nem igazán alkotott nagyot a Hellgate Londonnal. A Castaway Entertainment pedig még semmilyen játékot nem készített el, talán már csődbe is mentek. A gépigény miatt szintén nem aggódnék, a Blizzard inkább a játékmenetet csiszolja a végsőkig, még ha idő közben a grafika felett el is jár az idő.
Én személy szerint Warcraft 4-nek örülnék a legjobban, de a készülő Starcraft 2 árnyékában én is inkább új Diablo-ra látok esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged