Hirdetés
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
válasz
rivencica #28457 üzenetére
A lapozgatós dolog nálam nincs.
FB ugyan van a telefonomon, de szinte sohasem használom. A "beszélgetést" meg pláne nem. Így nem tudom, lenne-e ilyen problémám. De ez nem is érdekel.
A feloldás utáni reagálás nem ismerős, de valamelyik korábbi leak-kel csinálta azt, hogy második nyomásra tudtam letenni a telefont, vagy második nyomásra hallgatott el az ébresztő, zárult be egy naptár emlékeztető, stb...
De a mostaninál és az egyel előzőnél ezek már nálam nem voltak.Amin most gondolkodom ennél és az előző leaknél:
Nekem úgy rémlik, hogy régen, amikor le volt zárva a képernyő (fekete kijelző), akkor a feloldáskor (swipe felfele) egyből kinyílt a telefon. (Vagy már szenilis vagyok?)
Most viszont kétszeri húzásra nyílik csak föl. Ez engem idegesít kicsit.
Ill. van még egy:
Amikor a HUB-nál vagyok, és azt bezárom és átvált a kezdő képernyőre, időnként magától visszanyílik a HUB.
De ezzel mind együtt tudok élni, és mivel leak, mindenki csak saját felelősségre ...... -
turbulencia8
őstag
válasz
rivencica #25971 üzenetére
A kínaiak gyakran a teljes kisütési adatot emelik ki; végül is nem hazudnak, csak az apró betűs rész a lényegesebb, amiből 5,25Whr/3,8V=1382 mAh, Szóval jóval gagyibb kapacitású a gyárinál. Amúgy, ha kínai terméken a CE jel mögött/mellett nincs feltüntetve a tanúsító szerv négy számjegyű kódja, azt általában ne vedd meg - gyakran bóvli, sőt akkuk esetén még veszélyes is lehet.
-
CloZee
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Opel topik
- Tippmix
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest