Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- nVidia GeForce GTX 1080 Ti / Titan X (GP102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
ferke72 #29868 üzenetére
Közben megoldódott. nem tudom, mi volt a ludas, de egy normális töltőről ment. utána pedig egy Nokia külső akku felküldte 60%-ra. De nem tudom, mi lehetett vele. A csatlakozó jó, nem törtem ki, vigyázok rá, szeretem a telefont nagyon.
Mindenesetre most jó, de azért jól rámijesztett.Ha már baj volt vele, ezt is megkérdezem: Mostanában azt csinálta, hogy csináltam vele egy képet, és utána nem volt a galériában, csak kb 5 perc múlva. Valakinek volt ilyen gondja? Mikor jön már a hivatalos 10.3.1?
-
lezerpiramis
őstag
válasz
ferke72 #29551 üzenetére
Nem a kijelző a gáz (a felbontás se nagyon érdekel, nekem a 320x240 is jó volt a 8520-as idejében
), hanem a készülék mérete. A Z10 ideális, Z30 volt nálam többször is, azt annyira nem szerettem a méret miatt. Bár lassan az 5 hüvelykes kijelző már mininek számít
Z3-at még sose próbáltam, nálam ezek mennek 1 nap: 4 email-fiók (1 push napi 40 levéllel kb., 1 30 percenként, 1 2 óránként, 1 pedig manuálisan szinkronizál), FB, LinkedIn, GTalk, BBM, napi néhány hívás, 1-2 sms, 2G lockon mindez, illetve napközben Wi-Fi-n van a teló (BT, GPS, NFC kikapcsolva). Így általában elmegy egy napot, csak hát vannak vidéki túrák + keményebb 24 órák, és akkor már necces a dolog...
-
lezerpiramis
őstag
válasz
ferke72 #29549 üzenetére
Kamera nem izgat, havonta egyszer kell, akkor is csak a villanyóra állását fényképezem le
4G se érdekes annyira.
Ami nem kóser, az az 1,2-es proci, a "csak" 1,5 GB RAM, a nem cserélhető akksi és a picit nagyobb kijelző (Z10 lenne méret szempontjából ideális), viszont a sokkal jobb üzemidő csábító... Mindegy, egyelőre marad a Z10.
-
válasz
ferke72 #29164 üzenetére
Ahogyan asztali gépet sem monitorhoz vesz az ember, így úgy gondolom nem telefonhoz veszek routert.Főleg miután kidobtam érte egy kisebb összeget.
Még mindig gáznak érzem ezt az egészet. Minden normálisan működik ebben a háztartásban kivéve egy telefont.#aate
ezt most nem értem (több pontot sem,abból amit írtál). Remélem nem arra akarsz rámutatni, hogy a szolgáltatóval van a probléma, mert akkor nyomban hívom a Taigetosz-Kommandót.#druzil
Still nehéz ezt elhinni. Még mindig az a kérdésem, hogy ez, hogy lehetséges?
Már kérdeztem Blackberryéket is, de erre valamiért nem tudnak egy racionális válasszal sem szolgálni. -
törölt tag
válasz
ferke72 #16834 üzenetére
ha van egy aksid kölcsön, akkor kipróbálnám
de sajnos mivel nem ahhoz a társadalmi réteghez tartozom aki csak úgy 7000 HUF-ért tud venni zsebből egy aksit...meg amúgy is, feleslegesen nem veszem meg...az ebay-ről meg főleg...inkább akkor a speedshop-tól, mert az garantáltan eredeti, az ebay meg eladja garantáltan hamist eredetiként
-
-
-
-
válasz
ferke72 #8361 üzenetére
Csókolom! Nekem 100-3 van. Ez origin Kanadai.
Kiválóan megy. Semmi olyan akkugond, eldobálgatás stb nem fordul elő rajta, amivel sokkolt itt a közönség. Csak tekergetem a fejem miket hallok...
Az Amerikai 100-4es verziót ne vedd meg! Nem ezekre a freki kiosztásokra van engedélyezve. A telefon itt európában csak pislákol... Talán 3G-t sem tud.
Z10 képek: Általános dolgokra jó a kamera... Nem egy Pure View. Egy kis kattingatás itt, egy kis kattingatás ott és ennyi.
Majd dolgozniuk kell rajta, ha akarnak, máskülönben majd fizetős droid alkalmazás lesz erre gyógyszer.Én spec jobban örülnék gyári proginak. Valami ennél sokkal-sokkal jobbnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- LEGO klub
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 Gb Media Markt vétel KARCMENTES 2026.07.28-ig garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Iphone 12 pro max 256GB - gyári független - silver
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Sivatagi Titán Színben 2025.10.30-ig Apple Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest