Hirdetés
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
De néztem, csak valahol elbukik mindegyik. Vagy a kijelzőt nem védi, vagy a teló sarkát, vagy nem praktikus vagy nagy lesz tőle a telefon. A flip tok még talán jó lenne, de nem találtam infot arról pl hogy mágneses e, azaz ha becsukom rögzül e vagy sem. Egyelőre megvárom a fenti tokokat. Ez bevált a 808-hoz. Nagyon kellemes a fogása és tartós is. Remélem ehhez is beválik.
-
l.sebestyen
senior tag
enyém is onnan van, semmi gond vele, én is személyessen mentem érte, valószínű azért tudnak olcsobban telefont adni, mint a konkurencia, mert nem kell csilli-villi üzletet fent tartani, nyilván valakinek számít, hogy milyen körülmények között vesz telefont, nálam az ár volt a szempont vásárlásnál, full dobozos volt a telefon.
-
sasa134
addikt
Tudtam h valaki beírja h semmi baja a 1925-tel
Épp ezért írtam, hogy valakinél bosszantó hibák sokaságát produkálja, másnak (pl Neked) meg vígan fut ugyanaz a forrású leak gond nélkül.
De ezen okok miatt nem fogom javasolni a topicnyitóban sem, mert nem stabil.Sztem új leak nem nagyon várható a 10.2.1 hivatalos rollout előtt. Utána meg remélem mielőbb hírek jönnek a 10.3-ról.
-
KraX
őstag
Nem is állítotom,hogy ezek mindenkinél elofordulo hibák, sot gyanitom,hogy csak egy szűkebb réteget érint. Én csak leírom a tapasztalataimat és remélem bocsánatos bűn,hogy iphonehoz hasonlítok, de én azt használtam huzamosabb ideig,igy csupán azzal van tapasztalatom. A droidot mélyebbre hatóan nem ismerem, ezért arról a rendszerről nem merek határozottan nyilatkozni,de az nem vétlen, hogy zárt os-ben gondolkodom mobil fronton.
-
California1
őstag
Hi, mobilemarketnel az appon belül kapcsolj ki minden értesítést,es nem szemeteli a hubot!
Eddigi észrevételek 10.2.1.537nel (stl100-1)
Eddig nem volt hal isten rando m reboot(kopp kopp).
Lassulást nem erzekelek inkább gyorsabb mint a 10.2.0.429 volt.androidos appot mennek szépen, lassulast nem érzékeltem. Akksi kb ugyanolyan mint az offical fwnél.Hirtelen fura Akksi power esés eddig nem volt.
Akksi 100%ra töltődik ami 429nel sosem volt!! Viszont 8%nàl és 6%nàl már elfordult,hogy kikapcsolt!!!! -
malor
aktív tag
Nálam is ugyan úgy minden rendben (stl100-1, fekete, 10.2.0.424, telenor)100%-ig tölti fel a gyári töltőjével is. Igaz viszont az is, hogy még 30% alatt nem járt az akksi ebben a 6 napban amióta meg van. Lòg a upc-s wifin folyamatosan, semmi probléma. Bekapcsolás után első dolga volt felcsatlakozni rá. Remekül szinkronizálja két fiókot (saját domain és email szerver), azt is mondhatnám, hogy minden levelező mappát tükröz oda vissza. Lassan a Z10-ről többet levelezek mint laptopról. A hubba meg kezdek bele szereti
Nálam ami van hiba már írtam, hogy elég specifikus. Teljes módban random bevillog a MA fóruma pl.
-
-KP-
addikt
mire vagyok rágörcsölve? érelmezni kellene esetleg a kérdést, nem csak odaböfögni valamit.
én azt kérdeztem az adreno320 és a powervr544 közt sebességben mi a különbség.
nem pedig az stl100-1 és stl100-2 variáns közötti sebességkülönbség érdekel, mert azt már kiderítettem, hogy nem vészes.
a z10 stl100 kettes variánsban adreno225 van, nem 320, ha nem tűnt volna fel.
-
adamk
csendes tag
Én ezt telepítettem fel és tökéletesen működik.
Beszéltem ma a Telekom BB ügyfélszolgálatával és azt mondták, hogy bizonyos verziószámú készülékekre már kiadták a frissítést és szép lassan megkapják az újabb verziószámú z10-ek is, de hogy mikor arra nem tudott még körülbelüli választ se adni, szóval arra nem érdemes várni.
-
DJosef
őstag
Én is így szívtam, ma hajnalban újra telepítettem a Windows 7-et és azóta látja a bb link is, és a sachesi is. Korábban a bb link csak wifi-n keresztül látta.
Egyébként a sachesi is 10.1.0.273 látott csak.
A bb link meg jelez, hogy van frissebb verzió, de az is 10.1.0.273 csak.
-
-
-KP-
addikt
értem, tehát akkor az 1gb adatmennyiség bármire felhasználható?nincs megkötés, hogy csak e-mail, csak facebook, csak bbm stb?
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/szolgaltatasok/uzenetkuldes/blackberry
-
A dobozon is rajta van, hogy stl100-1 vagy 2 vagy 3.
A doboznak azon az oldalán kell keresni, ahol a vonalkódok vannak. Azaz, ha álló formában veszed a kezedbe a dobozt, akkor egy fordulat balra. Ott van rajta a legalsó vonalkód felett 2 sorral, hogy BlackBerry Z10 STL100-1 Black (az én esetemben).
A különbség lényege, hogy itthon az 1 és a 3 soha nem fog felmenni a 4G LTE hálózatra, a 2 pedig esetleg a jövőben igen. Én 2-t vennék a helyedben.
-
Nagyon egyszerű. A gép legyen bekapcsolva.
Beállítások -› Névjegy. Az általámon leírásban ott van, hogy mi a készülék típus száma.
Ha a gép nincs bekapcsolva - akkor hátlap le! És más a 100-1, és a többi verzió akku, kártya elhelyezése. Nekem 100-3 van. /Igen - Kanadai!
/
Nem részletezem tovább, mert bekapcsolás nélküli készüléket semmi esetben nem veszünk meg!
Pl hardveraprón is van egy olyan Z10, aminek a kasznija szép - csak a torka véres. Nem indul el.Drága lesz a levél nehezék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Opel topik
- Tippmix
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest