Hirdetés
-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
csanalaci #23264 üzenetére
értem, tehát ha a Vibert akartad indítani, akkor mi indult el helyette? ez a Silent nevű alkalmazás?
Az active frame az a felület, ahova az alkalmazást lepöckölöd (a HUB és a menű közti terület gyakorlatilag) - itt látod a futó alkalmazásokat kicsi ablakban, itt tudod bezárni is őket (kis ablak sarkában az X-szel), itt tudsz váltani köztük, azaz ezzel van lehetőség multitaskingra.
De. Vannak appok amik headless tudnak futni (ilyen a skype, a whatsapp, de ilyen a FB alkalmazás is) - ezeket nem látod az Active frame-ben, de futnak a háttérben - azaz beépülnek. Nem tudom, hogy a Viber milyen ebből a szempontból mert nem használom . Meg kéne nézni a Beállítások/ Alkalmazáskezelő / készülékfigyelés alatt, hogy mi fut a háttérben.
Sztem a Viber szarakodik, elég gány app, próbáld meg ne a BBW-ből feltenni, hanem pl a SNAP alól, azzal nem jeleztek ilyesmi anomáliát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest